Seuraa 

Kertoisittekos kokemuksianne, ovatko raskautenne olleet keskenään samankaltaisia vai täysin erilaisia? Varsinkin, jos raskaudessa on ollut jotain ongelmia, ovatko samat ongelmat toistuneet seuraavissa raskauksissa?Itse tässä toivotaan, että kesäkuussa perheemme kasvaisi toisella lapsella ja mielessä pyörii, mahtavatko esikoisen odotuksessa riesana olleet raju pahoinvointi, vuotelut ja supistukset tulla kuvioihin mukaan tässä raskaudessa.Miten teillä eri raskaudet menneet? Yksilöllistähän tämäkin tietysti on, mutta kokemuksia on aina kiva kuulla!

Kommentit (2)

meni hyvin;ei juurikaan pahoinvointia alussa,eikä muutakaan ongelmia koko raskauden aikana.

kolmas raskaus olikin hankalampi:tuli toksemia,raskaushepatoosi ja syöksysynnytys..alussakin oli enemmän pahoinvointia ja olo kuin kuraan kuolleella kutulla.

tämä neljäs raskaus on on myös ollut hieman hankala;alun pahoinvointi oli selvästi pahin,vauvalla on ollut lisälyöntejä ja epäsäännöllistä sydämensykettä(tosin tutkittu perinpohjaisesti eikä onneksi mitään vikaa ole löytynyt.)

oma olo on tosin ollut aika hyvä,vaikka tuo hepatoosi uusikin tässä raskaudessa ja kutinat on vaivannut.kaksi ensimmäistä on poikia,kolmas tyttö,niinkuin tämä neljäskin ultran mukaan.

vaikka tuskin näillä on sukupuolen kanssa mitään tekemistä..?-nasuli ja masu 39+3

Voin esikoisestani pahoin melkein koko raskauden, nyt pahaaoloa kesti sen 3kk, eli pahaaoloa kuitenkin. Molemmissa raskauksissa on supistellut rv 20 lähtien, joten molemmissa lopun aikaa sairaslomalla. Muuten tuntuu että esikoisen odottamisessa ei ollut niin paljon vaivoja, kuin tässä raskaudessa tai sitten aika kultaa muistot. Nämä kiinnikekivut ovat ihan uusia ja sormien nivelten turpoaminen ja särky. Myöskään nämä loppuajan liitoskivut eivät silloin olleet näin kovia, johtuisikohan nyt että paikat löystyy helpommin, en tiedä sitten. Esikoinen on poika ja poika on taas tulossa. Raskausarpia ei ole tullut lisää ollenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat