Vierailija

Kommentit (19)

Yleensä mun vaatetus on: farkut (joissa kimalle aplikaatio tmv),korkeakorkoiset saappaat,toppi ja jakku.Jakku on joko samettia,joka on petrolinsininen tai musta lyhyt perusjakku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihmetytti tuo kakkosen kommentti, ettei jaksa tanssia korkkareilla. Mitä ihmeen jaksamista siinä muka on? Kyllä mäkin tanssin, jos tanssimaan menen, niin aivan koko illan. Ja hyvin jaksan - korkkareillakin. Jakun jätän yleensä kyllä narikkaan, koska tanssiessa tulee illan mittaan kuuma =)

ja sit laitan strinzit ja sukkanauhat niinku seksikkään pimun kuuluuki ja ja kauheesti glitteriä. joka paikkaan. hohtaa etupylly pimeessä jos saan jonkun miehen iskettyy. housut on tietty tiukat ja hiukset on tupeerattu upeesti.

Ikää mulla on 28. Miksi ei voisi lähteä jakku päällä? Kaikki jakut eivät ole samanlaisia, mummomalleja. Ihan vaan tiedoksi sille, joka tätä kovasti kummasteli.t: 4

Vierailija:

Lainaus:


Itse käytän niitä töissä joka päivä aamuvarhaisesta iltamyöhään, joten siksi tuntuvat niin luontevilta jalkineilta.t: 4


Toivottavasti jalkasikin tuntuvat luontevilta, kun tulee muutama kymmenen vuotta ikää lisää.... :-)Itsekin käytän korkkareita, mutta en sentä joka päivä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Jatkuva korkkareiden pito ei tee hyvää jaloille!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat