Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oikein vituttaa, ostin sille tälläkin viikolla kivat vaatteet ja ajatuksena oli että pitäisi niitä kotona ja viikonloppuisin niin ei töihin pitää tälläytyä (työ ei vaadi sitä), mutta himassa vetää nuhjusissa verkkareissa. Tännäkin sanoi, että " iskä laittaa nää hienot vaatteet tänään töihin" . Kysyin, että miksi? niin ei vastannut mitään.. Pitäsikö nostaa kissa pöydälle, mitä itse tekisit?

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se raastoi suhteemme melkein eroon. Luulin, että hän olisi siitä jotain oppinut, valitettavasti ei.. Eli siis mielestäni tämä paljasti aika paljon,kun kysyin miksi laittaa hienot vaatteet. Luulisi, että hän olisi siihen jotain vastannut jos ei olisi mennyt " noloksi" . Aion sanoa tänään suoraan hänelle, koska seksuaalikäyttäytyminenkin on ollut vierasta jo jonkin aikaa. Uskon siis, että hänellä on flirttiä ja ihastus töissä en usko varsinaiseen pettämiseen. Ylennystoivo pukeutumisesta ei ole kyse, valitettavasti.

Sinulla täytyisi olla jotain muuta konkreettisempaa kuin uudet vaatteet. Kännykän lokitiedot voisi selventää tai joku säilynyt tekstiviesti mutta ei miehesi niitä tietenkään säilytä.

Voihan olla että töissä on ylenemismahdollisuus ja mies yrittää näyttää myös pukeutumalla olevansa siihen hommaan sopiva.

Ja muutenkin on se nyt hiukan toista epäkunnioittavaakin, ettei jaksa itsetään töiden ulkopuolella huolehtia. Ja toiseksi sanoinkin, että ilmiö on miehelläni uusi..

miksi petät?kenen kanssa petät?haluatko erota vai onko pelkkä seksisuhde?pyydä sitten tämä nainen puheillesi ja kysy miksi hän haluaa rikkkoa perheen.kaikki miehethän pettävät jos vain saavat tilaisuuden joten kaikki on kiinni naisen moraalista.vaikka nainen ei" muka" tietäisi että mies on naimisissa niin eihän sitä silti saisi harrastaa seksiä avioliiton ulkopuolella.

Ja ennen mies ei ollut niin tarkka kuteistaan, nykyyän jopa silittää.. Eli muutos on ilmeinen. Ja joo, pettää tai ei niin olisinkin halunnut neuvoja ajatuksia miten ottaisit asian puheeksi. Miten itse ottaisit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat