Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mieheni pukeutuu töihin nykyään erityisen siististi...

Vierailija

Oikein vituttaa, ostin sille tälläkin viikolla kivat vaatteet ja ajatuksena oli että pitäisi niitä kotona ja viikonloppuisin niin ei töihin pitää tälläytyä (työ ei vaadi sitä), mutta himassa vetää nuhjusissa verkkareissa. Tännäkin sanoi, että " iskä laittaa nää hienot vaatteet tänään töihin" . Kysyin, että miksi? niin ei vastannut mitään.. Pitäsikö nostaa kissa pöydälle, mitä itse tekisit?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Se raastoi suhteemme melkein eroon. Luulin, että hän olisi siitä jotain oppinut, valitettavasti ei.. Eli siis mielestäni tämä paljasti aika paljon,kun kysyin miksi laittaa hienot vaatteet. Luulisi, että hän olisi siihen jotain vastannut jos ei olisi mennyt " noloksi" . Aion sanoa tänään suoraan hänelle, koska seksuaalikäyttäytyminenkin on ollut vierasta jo jonkin aikaa. Uskon siis, että hänellä on flirttiä ja ihastus töissä en usko varsinaiseen pettämiseen. Ylennystoivo pukeutumisesta ei ole kyse, valitettavasti.

Vierailija

Sinulla täytyisi olla jotain muuta konkreettisempaa kuin uudet vaatteet. Kännykän lokitiedot voisi selventää tai joku säilynyt tekstiviesti mutta ei miehesi niitä tietenkään säilytä.

Voihan olla että töissä on ylenemismahdollisuus ja mies yrittää näyttää myös pukeutumalla olevansa siihen hommaan sopiva.

Vierailija

Ja muutenkin on se nyt hiukan toista epäkunnioittavaakin, ettei jaksa itsetään töiden ulkopuolella huolehtia. Ja toiseksi sanoinkin, että ilmiö on miehelläni uusi..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat