Seuraa 

Pitäisi ostaa noin puolitoistavuotiaalle pojalle ihka ensimmäiset talvikengät. Käytiin katsomassa jo itävaltalaisen valmistajan valmistamia tarrakiinnitteisiä talvikenkiä, muttei vielä ostettu niitä. Nämä ovat kuulemma tulleet Suomen markkinoille Elefantenien tilalle. Merkkiä en nyt muista, mutta jos joku tunnistaa kengän, niin olisi kiva kuulla kokemuksia. Toisena vaihtoehtona katsottiin Kuoman tarrakiinnitteisiä kenkiä, onkohan niistä kellään kokemuksia? Ja kolmantena vaihtoehtona on Tepsun tarrakiinnitteiset nahkakengät... hankalaa tämä kenkien osto.

Olisi siis kiva kuulla muiden mielipiteitä talvikengistä!

Kommentit (3)

en ehkä Kuomia ostaisi noin pienelle. Eivät tue jalkaa yhtä hyvin kuin esim. Tepsut tai goretexit.

Tepsuja oli muuten Stockan Hulluilla päivillä eur 39,90.

löysin edulliset beavers-merkkiset tarra toppakengät. Ovat tosi tukevan ja lämpimän oloiset ja kivan näköiset. Hintaa oli vain 19,90. Ovat myös veden pitävät.

Katselin myös gore-tex kenkiä mutta maksoivat yli 70¿ joten en raaskinut ostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos Richterit ovat Elefanteneita vastaavat niin ovat varmaan hyvät.

Vikingin goretexit meillä on myös ollut, nekin on hyvät kengät. Varsinkin se pienten malli, on mukavan kevyt ja taipuisa verrattuna isompien malliin. Eli Vikingiä voisin myös suositella.Tepsut meillä on ollut kunnon pakkaskelien kenkinä. Ovat lämpimät ja tukevat hyvin jalkaa. Tepsujen water resistant-mallissa on vedenpitävä kalvo.

Goretex-kenkiä ollaan käytetty loskakeleillä ja pikkupakkasilla.

Täksi talveksi on hankittu goretexit ja Tepsut.Jos ostat yhdet kengät niin ainakin pääkaupunkiseudulla pärjää varmaan koko talven goretexeillakin. Kun ostaa sen verran kasvuvaraa että mahtuu vaikka paksumpikin sukka.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat