Vierailija

Aina valitetaan, miten bussikuskit on niin happamia ja ilkeitä. Mutta oletteko huomannu, että 99% kyytiin tulijoista ei vaivaudu edes katsomaan kuskia, puhumattakaan, että tervehtisivät tai kiittäisivät kyydin jälkeen!

Kommentit (9)

mulle on kotona opetettu, että on kohteliasta tervehtiä ihmisiä!ja olen kyllä tehnyt tuon saman havainnon kun ap! sääliksi käy kuskeja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen saanut kutakuinkin aina tervehdyksen mennessäni bussiin ja usein myös vastakiitoksen, kun olen kiittänyt lähtiessäni.Olen koittanu pitää mielessä, että sitä saa mitä tilaa. Jos minulla on valittamista ravintolassa tai kaupassa, teen sen ystävällisesti. Jos joudun jonottamaan jossakin, en polta hihoja vaan rauhallisesti koitan selvittää, koska oma vuoro tulee. Aina olen saanut ystävällisen vastauksen ja pahoitteluja takaisin. :)

että siinä taas nähdään kuinka huonosti nuoriso käyttäytyy..:) kun taas lähes kaikki " aikuiset" vaan kävelivät ohi naama norsunv****...

Yleensa ainakin. Jos on kamala lauma puskemassa ovesta samaan aikaan, saatan kiirehtia alta pois. Meilla pain bussikuskit eivat kylla ole mitenkaan erityisen nyrpeita minun mielestani.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat