Seuraa 

Meidän 6 kuukautisella tytöllä on nyt viikon verran ollu pientä nuhailua. Räkää ei kyllä ihmeemmin tule vaikka sitä koittaa imeäkin, mutta silti kuuluu varsinkin syödessä (imetän) sellaista " kurlutusta" . Jossain siis selvästikin on räkää, mutta kuinka sen saisi ulos??? Oisko joitain käteviä vinkkejä? Kuumetta tai muuten itkuisuutta tms. ei ole ollut.

Kommentit (2)


Nämä räkäasiat on tullu kyllä tuttuakin tutummaksi tässä syksyn aikana...oletko kokeillut keittosuolatippoja? Niitä voi struutata vauvan nenään, kun on tukkoinen. Ne vähän niinkuin pehmentävät räkää ja sitten sitä voi kokeilla imeä ulos.Käteväksi on osoittautunut laittaa tipat just ennen syöntiä. Syönnin aikanahan vauva hengittää nenän kautta ja samalla niistää itse nenän tyhjäksi.Niin sen verran vielä, että keittosuolatipat on meillä auttanut, jos räkää ei ole ollut paljon, mutta kuitenkin sen verran että siitä on ollut kuitenkin kiusaa.T: MrsH

Meillä nimittäin vauva juuri on keksinyt suullaan tehdä sellaista ääntä, jota minäkin luulin ensin räkäiseksi hengitykseksi, mutta tuleekin jotenkin kielen ja kurkun avulla " pärisyttäen" .:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat