Seuraa 


Olemme ostamassa kolmipyöräisiä kaksosten/sisarusten rattaita. Ehtona on oltava valjaat, melko makuuasentoon meneminen ja pieneen tilaan meneminen kasattuna. Molemmat täyttää vaatimukset suht hyvin, mutta kummat paremmin?Millaisia kokemuksia ko. rattaista? Tai yleensäkin ABC tai Emma rattaista?Olisin kiitollinen, jos viitsisit kirjoittaa omia kokemuksia/mielipiteitä?

Kommentit (3)

Taitavat olla aika samanlaiset kuin nuo edellä mainitut, mutta näissä tuli mukana vielä sadesuoja. Ja toimituksen sai kotiovelle osoitteesta www.pikkupingviini.fi Ainoa miinuspuoli on tosiaan että ovat aika leveät mutta todella kevyet työntää ja laittaa kasaan.

Suht tyytyväisiä ollaan oltu, ainoa miinus on et ne vetää vähän vasemmalle. En tiiä mistä johtuu ja voiko asialle tehä mitään. Paljon ollaan käytetty vaikka on ollu meillä vasta 2kk. Me kyllä ollaan mahduttu lähikauppaan ja postiinkin, ei ole tarvinnut taitella. Nuo Emmat olisin halunnu kun hieman edullisemmat, mutta niitä ei edes saa ennen kuin ens vuoden puolella. Oon soitelle läpi kaikki tämän maan liikkeet =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Noista ABC:n rattaista on reilun puolen vuoden kokemus ja tyytyvisiä käyttäjiä olemme :) Käyttäjinä ovat siis sisarukset 2v ja reilu 3v ja hyvin mahtuvat sekä istumaan että nukkumaan noissa. Mitähän noista osaisi kertoa...? Ei valitettavaa, toimivat niin juoksulenkeillä kuin hankalassa maastossakin utta myös kävelyteillä. Leveys on iso miinus, kaupan kassalta ei pääse läpi eikä mistään ns. tavallisesta ovesta mahdu kulkemaan panematta noita linkkuun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat