Viimeksi lukemasi kirja & arvostelu :)

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tarvin lisää lukuvinkkejä :)Itse: Aikamatkustajan vaimo. Pidin paljonkin,hauska,yllättävä ja välillä hieman surullinenkin. Hömpän tasoa kuitenkin :)

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Todella järkyttävää kuvausta mutta pelastumisen jälkeen himppasen tylsä. Jäin kaipaamaan jotain psykiatrista näkökulmaa siitä mikä sillä äidillä oli ja kuinka tuollaisesta voi selvitä. Mutta se oli miehinen kirja, miehet käsittelee asioita eri tavalla.

Vierailija

Aivan todella huippu, jännittävä kirja. Nyt on menossa Gerritsenin vanhempaa tekstiä eli Henkeen ja vereen joka on myös hyytävän jännittävä ja hyvä!

Vierailija

Lainaus:

Mistä Pratchettin kirjasta kannattaa alottaa??
Tavallaan olisi varmaan loogista aloittaa niista ekoista Discworld-kirjoista, mutta minusta ne ovat niita huonoimpia, niin etta tuskin itse olisin koskaan lukenut muita, jos olisin sielta aloittanut.Nightwatch (yovahdeista?) kertovat kirjat kannattaa lukea jarjestyksessa:

- Guards! Guards!

- Men At Arms

- Feet of Clay

- Jingo

- The Fifth Elephant

- Nightwatch

- Thud!Samoin Lancren noidista kertovat kirjat kannattaa lukea ilmestymisjarjestyksessa ja muutenkin tietenkin kronologisessa jarjestyksessa on etunsa, mutta ei siita mitaan haittaakaan ole, jos aloittaa jostain keskelta - ei ne juonenkaanteet aivan kamalan monimutkaisia ole kuitenkaan :)

Vierailija

Kirjaan jää koukkuun jo parin ekan sivun jälkeen. Mielenkiintoinen " otteessa pitävä" kirja, jossa myös historian tulkintaa ja symboliikkaa. Tarkkoja kuvauksia historiallisista rakennuksista mm. Pariisista ja joistakin kuuluisista taideteoksista. Todellisuuden ja fiktion raja jää osittain lukijan tulkittavaksi.

Vierailija

vai mikä se oli. Samaa hauskuutta, kuin edellisetkin Potterit tyyliin laita todellisuus narikkaan ja vietä hetki mielikuvitusmaailmassa. Jokseenkin odottamaton käänne mukana.

Melkein yhtä hauska kuin Aihe Vapaa-palsta.

Vierailija

Ihan mielenkiintoinen (omaelämänkerrallinen?) kuvaus isättömän pojan elämästä, kerran meinasi kiinnostus lopahtaa mutta ei sitten ollut ongelmia lukea loppuun. Hyvin vähäeleinen, ei dramatiikkaa. Vähän häiritsi ranskankieliset esim. keskustelut, joita ei siis oltu käännetty. Kun ei ranskaa osaa niin niiden merkitys jäi hämäräksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat