Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

lenkillä meidän nojatuolin kanssa. Tuli mieleen kun luin tuota matontamppaus ketjua, että meidän sohvakalusto ei ole päässyt ulos ainakaan muutamaan vuoteen. Joten heti ryhdistäydyin ja käytin nojatuolin lenkillä. Huomenna onkin sitten sohvan vuoro jos mies ei viitsi sitä töitten jälkeen käyttää ulkona.Tulipa hyvä miele kun on päivän hyvätyö tehty jo heti näin aamusta.

Kommentit (9)

On aivan turha tulla tänne vinkumaan että huonekalut ovat tympeitä ja pahantuulisia jatkuvasti jos niitä ei säännöllisesti viitsitä ulkoiluttaa. Kyllä on arvot pahasti poskellaan jos laiskuus on niin suuri, ettei mistään viitsitä huolehtia.Lukekaapa hyvät mammat niitä huonekalujen HOITO-ohjeita! Niissä sanotaan kyllä selkeästi, että säännöllisin väliajoin on niitäkin huollettava, jotta ne pysyvät kunnossa. Puhtaus, ulkoilu, ravinto ja selkeä päivärytmi saa kalun kuin kalun näyttämään paremmalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minkälaista porukkaa te oikein olette? Se ei nyt paljoa vaadi että kannatte huonekalunne aamuisin ja iltaisin pihalle.

Käsittämätöntä. Huonoja äitejä olette.

Ihan harmittaa kun muut jää vähemmälle, mutta eikös se usein ole että jostain vaan tulee suosikki? Kyllä mä sohvastakin tykkään kovasti mutta sydän vaan vetää enemmän tuonne pöydän suuntaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat