Hola kaikille + endometrioosista

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Uutena astuin juuri sisään, terve kaikille kuumeilijoille!

Itsellä viisi kk yritystä takana, tällä hetkellä kp38/28-30, joten jännää on ollut. Oireita on ollut, mutta tänä aamuna heräsin hieman menkkaisin tuntein...ei tosin ole vielä onneksi alkaneet.

Raskauteen viittaavat oireet ovat hiipuneet, on vähän jo luovuttanut fiilis, mutta katsotaan nyt miten käy..Onko kellään kokemuksia endometrioosista + raskaaksi tulosta? Kuinka helposti tulitte raskaaksi/kuinka vaikeaa on ollut yritys?Mulle on tehty laparoskopia eli tähystysleikkaus kolme vuotta sitten,

kivut hävisivät ja tauti on pysynyt toistaiseksi oireettomana. Multa leikattiin silloin n. sitruunan kokoinen kysta kohdun takaa + toisesta munasarjasta muutama pieni kysta. Toisesta poltettiin kystat, jotteivat kasva enää. Muuten olisi jouduttu poistamaan koko toinen munatorvi.. :(Jesh, gyne sanoi ettei pitäisi olla mitään ongelmia tulla raskaaksi. Ei siis auta kuin odottaa ja toivoa...Tsemppiä kaikille teille :)

Kommentit (3)

Vierailija

Ihanaa kuulla! Kiitos tiedosta, toivoa siis vielä on!!! :DMenkat alkoi sitten tänään, eikun uudestaan yrittämään paremmalla onnella...Hyvää jatkoa pikkuiselle ja teille!!

Vierailija

Vähän jännittää miten mahdollisen toinen lapsi tärppää, mutta yritän pysytellä positiivisella mielellä. Olen jo käynyt gynellä ja hänen mielestä ei myöskään pitäisi olla mitään esteitä uudelle raskaudelle. Tosin munarakkuloita ei vielä ole kypsynyt ilmeisesti imetyksestä johtuen. Tuo imetyskin voi toimia " ehkäisevänä" tekijänä vielä hetken aikaa. Viimeistään sitten kun imetys loppuu, niin alkaa todellinen jännitys.Kaverillani, jolla ei endometrioosia, kesti reilun 6 kk tulla raskaaksi. Mutta nyt hänelläkin lapsi temmeltää. Lisäksi yksi sukulaiseni on tullut raskaaksi vaikka häneltä aikoinaan poistettiin koko toinen munatorvi endometrioosin takia. Tsemppiä siis ja oikein positiivista mieltä! Kyllä se siitä :)Toivotaan plussia lähitulevaisuudessa... ;)

Vierailija

Minulla myös endometrioosi ja laparoskopia sekä hysteroskopia tehty kolme vuotta sitten. Tuolloin leikattiin kiinnikkeitä ja minultakin kivut hävisivät aika pitkäksi aikaa. Aloimme yrittää raskautta viime kevättalvella ja suureksi yllätykseksi meillä tärppäsi heti. Nyt täällä taapertelee 9 kk ikäinen vauveli ja haaveilen jo toisesta lapsesta...Tsemppiä sinulle! Pidän peukkuja :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat