Vierailija

En oo koskaan kuullutkaan. Tätä palstaa lukiessa vaan olen törmännyt tähän asiaan. Mitenkäs sitä vastustuskykyä sitten kehittyy, jos ei koskaan sairasta mitään?

Sivut

Kommentit (28)

Missä tämä kehotus on julkaistu, kun en minä ole mitään tällaista tietoa saanut muualta kuin av:ltä. Eli haluaisin kuulla sen jostain viranomaistaholta. Onko laittaa jotain luotettavaa lähdettä, linkkiä tms.?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai ei täydy, mutta sitä kai suositellaan. Ja tämä siksi, että lintuinfluenssa ei ryhtyisi leviämään tavallisen influenssan tavoin.Lintuinfluenssa ei leviä herkästi, tavallinen influenssa taas leviää. Jos lintuinfluenssa onnistuu muuntumaan sellaiseksi, että se leviää kuten tavallinen influenssa, ollaan vaikeuksissa. Siksi kaikkien riskiryhmien on suositeltavaa ottaa rokote.Eikä se tavallinenkaan ifnluenssa mitään herkkua ole. Sen kerran sairastaneena en todellakaan toivo sitä lapselleni ikinä.

Vierailija:

Lainaus:


Missä tämä kehotus on julkaistu, kun en minä ole mitään tällaista tietoa saanut muualta kuin av:ltä. Eli haluaisin kuulla sen jostain viranomaistaholta. Onko laittaa jotain luotettavaa lähdettä, linkkiä tms.?
sanottiin uutisissa että, edelleen riskiryhmiin kuuluvien kannattaa ottaa se tavallinen influenssarokote.Eli meidän perheestä se annetaa 2 aikuiselle ja 2 lapselle astman takia.Ja se että tuovatko muuttolinnut ensikeväänä mahdollisesti taudin tänne, sitä pidetään epätodennäköisenä.Luultavasti bakteeri kuolee talvev aikana.Ja toisekseen sitä on jonkun rohvessorin mielestä turha alkaa tässä vaiheessa murehtimaan.Miksi matkailua ei sitten ole vielä kielletty ja rajoja suljettu tämän takia!!

vastaan ei ole rokotetta vielä. Mutta tavallinen influenssaepidemia voi muuntaa lintuinfluenssan pandemiaksi, jos lintuinfluenssa kykenee muuntumaan tavallisen influenssan tavoin leviäväksi. Siksi KAIKKI influenssat pitäisi nyt pandemiavaaran uhatessa saada mahdollisimman vähiin. Että nämä virukset eivät keksisi auttaa toinen toistaan.

Eli tänä syksynä olisi suosituksen mukaan aiheellista ottaa influenssarokote lapsille varsinkin koska se saattaa ehkäistä lintuinfluenssan puhkeamisen lapsessa kun on elimistö ok eikä mahdollisen influenssan heikentämä!!! Ja influenssarokotehan on otettava nyt loka-marraskuun aikana, mieluiten lokakuun koska sen vaikutuskin alkaa vasta n.2-vkoa ottamisen jälkeen ja influenssaepidemia alkaa kutakuinkin joulukuussa.

-Juuri soitin ja pyysin reseptit koko perheellemme eli minä, mies ja 2 lastamme-

tuossa joulun tienoilla, eli toisinsanoen vielä marras-joulukuun vaihteessa sen ehtii hyvin ottamaan, paitsi lapset. Lasten kohdalla tilanne on sellainen että heille annetaan 1/2 annos kahteen kertaan, verrattuna aikuisiin joille siis 1 kerta-annos. Lapsille annetaan 1/2 annos, jonka jälkeen on odotettava vähintään 4 viikkoa ennen toisen 1/2 annoksen antamista. Lyhyesti sanoen lapsilla siis kestää min. yht. 6 viikkoa ennen kuin rokote tepsii. 1/2 rokote nyt, sitten min. 4 viikon tauko, sitten 1/2 rokote jonka jälkeen siis tuo aiemmin mainittu 2 viikkoa ennen kuin rokote tepsii.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat