Seuraa 

Meillä viikon ollut iso pyöreä kurpitsa jääviileä kaapissa,nyt oltais porkkanan kanssa keitetty ja pakastettu vauvalle.

Onkohan tuo vielä syötävää ja voiko sitä edes keittää ja sit pakastaa?

ja vielä...kauanko sitä keitetään paloiteltuna?

Kiitos!

Kommentit (2)

Minä tein juuri ensimmäistä kertaa elämässäni kurpitsaruokia. Minun kurpitsani on ollut monta viikkoa viileässä kellarissa, ja se oli vielä ihan hyvä.



Kurpitsapiirakan ohjeessa oli, että kurpitsakuutioita keitetään 40 minuuttia, jonka jälkeen ne soseutetaan. Tein niin, ja kuutiot soseutuivat hyvin. Säilykkeeseen keitin vastaavanlaisia kuutioita suunnilleen saman verran, ja hyviä niistäkin tuli. Eli kokeilepa sinäkin tuota aikaa. Voithan maistaa keittämisen aikana kuutioita, niin tiedät, milloin ne ovat hyviä.

Ei kurpitsa yleensä miksikään mene niin lyhyessä ajassa. Keittoaikaa en osaa tarkkaan sanoa, mutta tiedät kyllä, että on kypsää, kun on pehmeää.

Pakastaa voit keiton ja soseutuksen jälkeen oikein hyvin. Minä olen tehnyt molemmille lapsilleni kurpitsasosetta, ja pakastanut pilttipurkeissa tai minigrip pusseissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat