Seuraa 

Hassua kysyä, mutta kuinka tärkeää teille on ostaa juuri vuoden 2005 vaunut? Onko vuoden vaikka 003 vaunut ja aikansa eläneet? Hassuja ajatuksia miettii..

Kommentit (5)

..ainakaa meille, ku on todellaki niin, että sille rahalle on aivan taatusti muutaki käyttöö! Meilläkin on isot lapset jo ekaluokkalaisia, kaksoset vm -98 ja niillekkin etittiin käytettyjä tuplarattaita, sillon ei löytyny mistää, joten jouduttiin ostaan uudet, maksoivat varusteineen n. 4000mk, toki ne heti myytiin pois, ku lakattiin tarvittemasta. Krooninen rahapula, nääs! Tälle tammikuussa syntyvälle yritetään saada käytetyt ostettua. Tuskimpa esim. turvallisuus on kärryissä mitenkää mainittavasti parantunu parissa vuodessa, värit vaan vaihtuu. Mutten kuitenkaa oo valmis niistä käytetyistä tai viime vuoden mallisista mitä tahansa maksamaan ja tietenki käytettyjen kärryjen pitää olla hyväkuntoset, toiveissa olis vielä neljäs tenava...

Kuntohan riippuu paljo siitä, miten vaunuja on esim. säilytetty ja huollettu, mutta pari vuotta vanhat on mun mielestä niinku uudet näin yhtäkkiä ajateltuna..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ei ole merkitystä vaunujen vuosimallilla, vaan aivan muilla asioilla. Kun perheessä on ennestään jo kaksi alle kouluikäistä (joiden jäljiltä siis vanhat vaunut myyty aikoinaan pois), en edes raaskisi laittaa yli 500 euroa uusiin vaunuihin. Saimme muutaman vuoden vanhat Brion yhdistelmät kohtuulliseen (130 euroa) hintaan. Ovat erittäin siistit ja toimivat, joten tämä meidän kolmonen (ja viimeinen...) kulkee niissä varmasti vallan mainiosti.Ja ostimme muuten ne edellisetkin vaunut käytettynä, vaikka tulivat esikoiselle...Mutta kukin tyylillään; jos on varaa ostaa uusin malli, niin saahan niin toki tehdä. Meillä vaan on taloudellinen tilanne se, että tuolle rahalle on muutakin käyttöä.

kun joka vuosi vaihdetaan kankaisiin uudet kuosit ja muutetaan pari pientä juttua. Toki aina kehitys menee eteenpäin ja uudemmissa vaunuissa on paranneltu aiempien mallien puutteita ja vikoja, mutta peräkkäisillä vuosimalleilla tuskin on oleellista eroa. Meilläkin hankittiin 2004 mallit kesällä alesta, vaikka hyvin tiestin että syksyllä tulis -05 mallit myyntiin. Viittiny maksaa kuitenkaan paria sataa enempää siitä että saa uuden värin kankaaseen...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat