Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kommentit (2)

tässä on kuumeiltu jo vuoden verran. Kaksi lasta jo on meille suotu, kolmas kovasti haaveissa siintelee:)

Mutta ilman kiertoa ei toivoa ollut..Nelisen kuukautta sitten teroluteilla käynnistettiin kierto ja kaikki näytti hyvältä. Eka " luomukierto" venähti kuitenkin 45 päiväiseksi:(

Nyt oli sitten vuorossa clomifen kuuri. Ultraa ei tähän kiertoon saatu varattua, mutta itse tikutin kierron. Nyt ovis sitten kp 15.

Nyt jännätäänkin seuraavaksi, miten tästä eteenpäin. Pitääkää peukkuja, jookos:)

Kyllä nyt varmaan jännittää loppukierto, toivotaan että pääset tekemään raskausplussatestin lähiviikkoina!!! Täällä elellään toiveissa, että parin kuukauden päästä voitais saada ovis aikaiseksi. Samankaltainen on minun elämäntilanne: kuumeiltu jo monta kuukautta, kaksi lasta ennestään, luonnostaan pitkät kierrot mutta Teroluteilla saatu säännöllisiksi ja normaalipituisiksi. Enää en jaksa yrittää raskautta luomuna, vaan menen kyselemään lääkäriltä clomeja (eka lapseni on clomiraskauden hedelmä) ... ihan toivottomia on nämä kuukaudet olleet kun oviksista ei ole ollut pienintäkään merkkiä, ihan turhaa rahan haaskausta on ollut tikutella testejä. Vähän masentaa odotella vielä pari kiertoa, lääkäriaika on vasta marraskuussa, huoh! Mutta perässä tullaan, käyhän palstailemassa jos saat iloisia plussavastauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat