Seuraa 

ja kuinka saan sitä menemään??!!!yhtäkkiä on alkanut lakkoilemaan pullolla, aamulla juo sen 200ml ja sit päivällä mitä on ruuan joukossa ja väkisin saan menemään vielä jotenkin 100-150ml. Johtuuko hampaista, mutta toisaalta syö ja tuttiakin lutkuttaa hyvin.

oikeasti menee hermo molemmilta-poika raivostuu kun edes näkee pullon ja minä itse kun menee ihan kamalaksi tappeluksi koko homma...

Kommentit (4)

poika, 8kk, on alkanut renttuilemaan pullolla. Ennen joi maitoa ihan ok, mutta nyt on jonkin vkon ollut tosi hankala saada hänet juomaan... Ja just hätäseen saan sen 400-500ml/vrk juotettua maitoa pojalle...Ja meillä kun poika on vielä lm-allergikko, en tee puurojakaan maitoon. Toisaalta voisihan sitä soijamaitoa kai laittaa puuroon????, mutta en ole sitä kokeillut...Onkohan tämä nyt jotenkin kytkyssä ikään - ollaan jo muka niin isoja, ettei enää pullo kelpaa... ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poika ei suostunut juomaan pullosta enää ollenkaan.. viikon tahimisen jälkeen mies keksi sekoittaa teelusikallisen lasten kaurapuuro-ainesta korvikkeen sekaan, ja johan alkoi maistua. Muutaman päivän sitten sekoiteltiin puurojauhoa korvikkeen sekaan, nyt on jo useamman viikon ajan maistunut ihan pelkkä korvikekin..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat