Seuraa 

mitä suosittelette? vai saako brioja tilata halvemmalla jostain?

Kommentit (6)

Ystäväni tilasi Saksasta vaunut ja turvaistuimen, merkkinä Geslein. Oli tosi tyytyväinen, hinta miltei puolittui Suomeen verrattuna, rahti oli kotiovelle tai oikeastaan sisälle asti ja ilmainen jos tilaus ylitti, oliko se 300e. Hän tilasi ja maksoi netin kautta. Siellä varoiteltiin, että pitää varautua tilaamaan ajoissa, mutta rattaat tais tulla lopulta alle kahdessa viikossa. Sivuja on suht helppo löytää jos laittaa googleen hakusanaksi " kinderwagen" .

Kokemus oli hyvä, kaikki sujui hienosti ja vaunut tuotiin kotiovelle asti samalla postimaksulla kuin lähettäminen Suomen sisällä Postiin maksaa. Ainut vaikeus oli siinä, kun nettisivut oli saksaksi enkä osaa kieltä, mutta kaveri auttoi sillä kohtaa. Muuten nettisivut oli ymmärrettävät ilman kielentuntemustakin, mutta lisävarusteiden tilaaminen tuotti vaikeuksia. Keski-Euroopasta tilattaessa kannattaa muistaa, ettei vakiovarusteet riitä Suomen talvessa ja esim. sadesuoja täytyy ostaa täältä, koska paikalliset murtuvat pakkasella. Eikä niillä kyllä muutenkaan mitään tee. Joka tapauksessa lisävarusteineenkin tuli n. 200 ¿ halvemmaksi kuin Suomessa. Tästä on tosin aikaa melkein 3 vuotta, joten hinnat on varmasti muuttuneet.Maaria 27+1

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ottiko kukaan ylös kun tuossa jokunen viikko sitten oli saksalaisia netti sivun osotteita joista voisi tilata lasten tarvikkeita, joko ilta sanomissa tai- lehdessä? Minä onnistuin heittämään lehden pois vaikka tarkoitus oli otta osoitteet ylös.

[color=red]Mun ystävä kävi tallinnanristeilyllä ja haki tallinnasta halvalla hyvämerkkiset vaunut!!!Olis siis huomattavasti halvemmat kuin Suomessa.

Kidsroomista http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop

Pingpongista http://www.pingpong-online.com/

ja babyonlineshopista http://www.babyonlineshop.de/index.php

on meillä turvallisia kokemuksia. Ja hinnat on tosiaan olleet aika merkittävästi edullisemmat, kuin Suomessa, joskin tähän on kyllä ainakin isommat vaunukaupat heränneet ja laskeneet jonkin verran hintojaan...Kannattaa kyllä kaydä ainakin tsekkaamassa!

:)Katala

Mietinnässä on kuitenkin ollut esim. takuuasiat ja erään tuttavani huonot kokemukset saksasta tilatun paketin vaillinaisuudesta... Myös kotimainen vaihtoehto on listalla: www.pikkupingviini.fi Edullisia vaunuja sielläkin eikä tarvitsisi odotella toimitusta viikkotolkulla. Mutta siis mietitään edelleen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat