Ruoanlaittotaitoiset! Lisätäänkö kananmunien keitinveteen suolaa?

Vierailija

teen munavoita pakastekarjalanpiirakoiden lisukkeeksi.

Kiitos neuvosta, jos joku ehtii vastata!

Kommentit (13)

Vierailija

ei niitä voi käyttää munavoihin.



Suola estää munien rikkoontumisen. Keittämisen aika rikkoontuneet munat ovat minusta vetisen makuisia.

Vierailija

kuoren läpi ja tulisi mieto suolanmaku. Mutta ilmeisesti sitten ei. Joku kysyi, meinaankko keittää ilman kuoria! Onko se siis mahdollista myös? Eikä muna levähdä sinne veteen, jos rikon sen kuten taikinakulhoon? Etikkaa en halua käyttää, en pidä etikan mausta. Esim etikkakurkut (valmiit kaupan säilykkeet) huuhtelen ja liotan vedessä aina ennen käyttöä, n. 12 tuntia riittää viemään etikkaisen maun pois. Tämä vinkkinä muillekin.



Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat