Seuraa 

Hei!

Tuossa huomasin, ett kumisaappaat olivat 1v8kk tytölleni jääneet pieneksi, joten edessä ois kumppareiden osto. Musta ne vaan kaikki ovat niin löysiä varresta (tietty materiaali asettaa rajoituksia, ymmärrän sen), jotta olen nyt hieman pulassa, ett mitkä ostaisin seuraavaksi. Joltain tutulta kuulin ett Footi-merkkisissä kumppareissa on aika kapea varsi, joten pysyvät kuulemma paremmin jalassa, mutta en ole niihin missään kaupassa vielä törmännyt. Onko kellään kokemuksia?

Sitte jotkut sanovat, että vuorellisia ei kannata ostaa, jos tavalliset on tarpeeksi isot, niin lämmin pohjallinen ja villasukka ajavat saman asian. Kuis on, mitä olette mieltä? Mullakin on ostettuna talveks vain Tepsut nahkaiset karvavuorelliset kengät, toiset jonkunmoiset ois pakko varmasti hankkia. Meidän neidillä on tosi löysät nilkat, joten tukevat hyvät pitäis niiden toistenkin olla, ja onkohan kumisaapasvalikoimissa sellaisia olemassakaan?

Näin ett cittarissa ois Nokian lämminvuorelliset kumpparit tarjouksessa, ois just aika ihanat väritkin (äiti tässä vaan miettii turhamaisena haalarin väriä...). Oiskohan ne ihan susiostos?Apua siis tarvitsen, ainakin kommentteja kaipailisin kovasti.

Kiitos jo etukäteen!

tiriro

Kommentit (6)

Joo... taisi tulla aivan vääränlainen kuva siitä, mitä laitan pienelle ulos jalkaan. En yleensä käytä ollenkaan kumisaappaita, mutta taapero on menossa mahdollisesti tarhaan, ja kuulemma jotkut tarhat eivät pidä goretex-kengistä...tai ehkä siis olen lukenut jotain ketjua täältä, ja jonkun tarhasta oli epäilty josko goret pitävät vettä yhtä hyvin kuin kumisaappaat. No, anyways, ei ollut siis todellakaan tarkoitus pitää kumppareita kuin aivan pakosta, ja silloinkin ovat tuntuneet tippuvan jalasta, vaikka haalareiden kumilenksu on ollut paikoillaan:(

Nyt siis olemme porskuttaneet villasukkien kanssa tavallisilla nahkakengillä, ovat jo aika karsean näköiset. Joten taitaa olla aika mennä Gore-popot etsimään.

Saa laittaa lisää mielipiteitä, mielellään! Vielä olisin kiinnostunut, jos joku tietää missä Footi-merkkisiä saappaita myydään.

tiriro

Mun mielestä goret eivät voi olla käytössä vesilätäkköleikeissä, joita ainakin meillä harrastetaan.

Me olemme ostaneet Tretorn-merkkiset kumpparit, jotka tuntuivat tukevilta. Footeja ei ole tullut vastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näin meille sanottin, kun neuvolassa tarkistettiin pojan nilkat. Toinen on löysä.

Joten meillä mennään kovilla pakkasilla tarrallisilla Kuomilla ja nekin käsittelen kosteutta hylkiväksi. Kura- ja loskakelillä sitten välikausi ja talvi goret jalkaan.

Tiedä sitten käviskö " kanadabootsit" . Niissähän on kenkäosa kumia ja varressa nauhat.

tosi tukevat varret! ja hyvin lämpimänä pitävät ovat olleet.

itse ostin sokoksen 3+1päiviltä edullisesti, n 17e ( -vielä henk kunta ale).irto pohjalliset lisä lämmittimellä oli suuri plussa :)

olisi ihan älytöntä. Niinhän siinä käytännössä kävisi, jos kostealla vaadittaisiin aina kumpparit. Kauhea ajatuskin, kun eivät kumpparit tarjoa mitään tukea, eivätkä hengitä.

edellisen kanssa samaa mieltä ettei kumpparit ole jatkuvaan käyttöön.Meillä ei juuri kumppareita käytetä, vaan goretex kenkiä. talveksi on kaikille sekä eccon että vikingin goretex kengät ostettuna. Niitähän saa vaikka millaisia, nauhalliset saa nilkkaa hyvin tukemaan ja kenkää valittaessa kannattaa jo kiinnittää kengän tukevuuteen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat