Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kenelläkään tuoretta tietoa asiasta? Muistan itse, että kun omat lapseni olivat päiväkodissa 90-luvun loppupuolella, kotona hoidettuja alle kolmevuotiaita oli jopa 84 prosenttia ja omat lapseni kuuluivat todella pieneen vähemmistöön.

Onko tilanne muuttunut paljonkin, vai mistä kummasta tämä polemiikki näistä kotihoidetuista vs päiväkodissa olevista johtuu? Ei kai voi mitenkään olettaa, että ihan jokainen alle kolmevuotias voitaisiin hoitaa kotona ja ihan jokainen alle kolmevuotiaan äiti voisi jäädä kotiin? Sehän tietäisi useampilapsisissa perheissä todella pitkää kotiäitivaihetta ja tämä tuskin on kaikilla aloilla mahdollista.

Kommentit (4)

Yli kolmevuotiaista lapsista kodin ulkopuolella hoidetaan yli 60 prosenttia lapsista, lopuista suurin osa lienee äitiyslomalla tai hoitovapaalla olevien lapsia ja pieni osa työttömien lapsia.

Todellisia kotiäitejä - joilla ei ole aikomustakaan lähteä töihin tai opiskelemaan - ei liene kovin montaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse hoidan omaa 2,5-vuotiasta lastani kotona ja täytyy kyllä sanoa, ettei samanikäisiä juuri näe =/ Puistossa käy ainoastaan yksi pikkaisen vanhempi poika, jonka äidin kanssa juuri tuumailimme että taitavat muut samanikäiset olla jo päiväkodissa.. Omat kaverini ovat kaikki hoitaneet lapsensa kotona 3-vuotiaiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat