Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ihmeellisiä äitejä

Vierailija

täällä palstalla kyllä pyörii. Sellaiset kanssaäidit haukutaan, jotka huolehtii lapsistaan ja ottaa rokotuksia. Ei ole hysteriasta kyse jos influenssalta haluaa suojautua.Tajuaakohan teistä moni miten rankka tauti INFLUENSSA on, se ei ole mikään parin päivän flunssa vaan. Se tarkoittaa julmettuja nivelsärkyjä, kipua, kuumetta, tulehduksia, jälkitauteja. Siltäkö ei saisi lastaan suojella?Haluatko Sinä että sinun lapsesi kärsii yli viikon verran tämän talven aikana, jos voisit sen yhdellä ainoalla rokotuksella estää (tai ainakin minimoida riskin)?

Kommentit (4)

Vierailija

Jos ja kun lapsi rokotetaan kaikkia mahdollisia pöpöjä vastaan, niin hänelle ei kerry luonnollista vastustuskykyä yhtään mihinkään. Siinäpä sitten ihmetellään jossain välissä, kun lapset pikkunuhan saatuaan makaavat suunnilleen tajuttomina vuoteen pohjalla sairaalassa pari viikkoa.

Vierailija

mutta kaiketi tämä tilanne on vähän erilainen kuin tavalliset syksyt - nyt on jotain muutakin uhkaa päällä.

Mutta jokainen on ihan vapaasti eikä pakkoja Suomessa ole, toistaiseksi. Rokottaa saa jos haluaa.

Vierailija

eivät ole koskaan syöneet yhtään antibiootti- tai penisiliinikuuria tai mitään muutakaan. Korvatulehduksia eikä muuta vastaavaa ole ollut. Onkohan vain sattumaa, että minulla on kolme tervettä lasta vai johtuisiko myös siitä, etten koskaan ole heitä ensimmäisenä lääkinnyt ja sairaalaan kiikuttanut, jos nenä on vähän vuotanut?? *koputtaa puuta*

Vierailija

kävin tänään 1v:een kanssa lääkärissä flunssan takia,ja otin puheeksi nämä rokotteet.tovin lääkärin kanssa keskusteltuamme totesin etten aio rokotuttaa 1.v:tämme mutta 5v:lle otin kyllä reseptin.hänellä kun astmaepäily,niin ehkä parempi varmuudeksi rokottaa.lääkäri puhui just tosta vastustuskyvyn alenemisesta,ja siitä että vuosi vuodelta on alttiimpi sairastumaan influessaan,vaikka oliskin rokotettu.eli jokainen itse miettii mikä on paras vaihtoehto..

Uusimmat

Suosituimmat