Vierailija

täällä palstalla kyllä pyörii. Sellaiset kanssaäidit haukutaan, jotka huolehtii lapsistaan ja ottaa rokotuksia. Ei ole hysteriasta kyse jos influenssalta haluaa suojautua.Tajuaakohan teistä moni miten rankka tauti INFLUENSSA on, se ei ole mikään parin päivän flunssa vaan. Se tarkoittaa julmettuja nivelsärkyjä, kipua, kuumetta, tulehduksia, jälkitauteja. Siltäkö ei saisi lastaan suojella?Haluatko Sinä että sinun lapsesi kärsii yli viikon verran tämän talven aikana, jos voisit sen yhdellä ainoalla rokotuksella estää (tai ainakin minimoida riskin)?

Kommentit (4)

Jos ja kun lapsi rokotetaan kaikkia mahdollisia pöpöjä vastaan, niin hänelle ei kerry luonnollista vastustuskykyä yhtään mihinkään. Siinäpä sitten ihmetellään jossain välissä, kun lapset pikkunuhan saatuaan makaavat suunnilleen tajuttomina vuoteen pohjalla sairaalassa pari viikkoa.

mutta kaiketi tämä tilanne on vähän erilainen kuin tavalliset syksyt - nyt on jotain muutakin uhkaa päällä.

Mutta jokainen on ihan vapaasti eikä pakkoja Suomessa ole, toistaiseksi. Rokottaa saa jos haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eivät ole koskaan syöneet yhtään antibiootti- tai penisiliinikuuria tai mitään muutakaan. Korvatulehduksia eikä muuta vastaavaa ole ollut. Onkohan vain sattumaa, että minulla on kolme tervettä lasta vai johtuisiko myös siitä, etten koskaan ole heitä ensimmäisenä lääkinnyt ja sairaalaan kiikuttanut, jos nenä on vähän vuotanut?? *koputtaa puuta*

kävin tänään 1v:een kanssa lääkärissä flunssan takia,ja otin puheeksi nämä rokotteet.tovin lääkärin kanssa keskusteltuamme totesin etten aio rokotuttaa 1.v:tämme mutta 5v:lle otin kyllä reseptin.hänellä kun astmaepäily,niin ehkä parempi varmuudeksi rokottaa.lääkäri puhui just tosta vastustuskyvyn alenemisesta,ja siitä että vuosi vuodelta on alttiimpi sairastumaan influessaan,vaikka oliskin rokotettu.eli jokainen itse miettii mikä on paras vaihtoehto..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat