Turhaa hysteriaa lintuinfluenssasta

Vierailija

Eilen illalla kymppiuutisissa haastateltiin jotain tartuntatautien asiantuntijaa aiheesta. Hän sanoi, että siinä vaiheessa kun muuttolinnut keväällä palaavat Suomeen, on lintuinfluenssa saatu todennäköisesti jo kuriin. Ja jos pandemia iskee, on jokaiselle suomalaiselle rokotus ja kehitetään täsmärokote, jonka jokainen suomalainen saa. Hän sanoi myös, että jopa Turkkiinkin voi turvallisesti nyt matkustaa, kun vain välttää lintutiloja ja pitää huolta hygieniasta, hyvin kypsennettyjä lintuja voi syödä; ja että on hyvin epätodennäköistä, että tartunnan sieltä saisi.Joten cool out sisters!

Kommentit (7)

Vierailija

mutta se rokote antaa vain n. 70% suojan ja täsmärokotteen kehittämiseen menee puoli vuotta. Ja riittääköhän sitä siinä vaiheessa enää välttämättä Suomeen, kun koko maailma on hysterian vallassa.

Vierailija

3000 - 9000 ihmistä. Se on kuitenkin aika vähän. Niistäkin suurin osa varmasti vanhuksia ja muuten huonokuntoisia. Tietysti kamalaa jos omalle kohdalle sattuis, mutta ei tuo luku silti mikään maailmanloppu ole.

Vierailija

ihmistä, ja tämä Aasiassa, jossa olot on taatusti tosi suotuisat vaikka minkämoisen epidemian leviämiselle. Joten jos ne on saanet pidettyä taudin kurissa sairastumisista huolimatta, niin tuskin täällä on syytä hysteriaan myöskään.

Vierailija

niin tuskinpa se ensimmäisenä tänne kaukaiseen Suomeen puhkeaa. Mutta voitaisko me ensin odottaa, että on jotakin todella pelättävää, kuten se, että se todella alkaa tarttua ihmisestä ihmiseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat