Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tummien silmänalusten hävittäminen?

Vierailija

Antakaa nyt vinkkejä/keinoja/poppakonsteja/ihan mitä vaan, millä saa tummat silmänaluset pois -tai edes piiloon! :(Kiitos!

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Tosin köyhän ei kannata ostaa halpaa...

Valokynää laitetaan meikin päälle viimeiseksi. Levität siveltimellä vähän tummiin varjokohtiin, annat olla n.30s ja levität nimettömällä varovasti. Älä laita valokynää muualle kuin varjokohtiin, sillä sen idea on heijastaa valoa ja vaalentaa tummaa kohtaa. Jos vaalennat myös vaaleaa kohtaa tumman kohdan vieressä pysyy niiden välinen kontrasti ennallaan, jolloin valokynän idea ei toimi.

Valokynän tarkoitus on myös " kohottaa" (sillä vaalea näyttää aina olevan lähempänä kuin tumma), joten siksi sitä käytetään myös mm. poskiluiden päällä. Varjokohtiin esim.poskiluiden alle käytät sitten vastaavasti esim.maaväriä.(se poskipunan tapainen, mutta lämpimän ruskea)Valokynällä voi siis myös " muotoilla" kasvoja.

Vierailija

Onkohan Diorin valokynän kohdalla eri ohjeet?

Nuo mun ohjeet nimittäin tuli kosmetologilta, jolta kynän ostin. Ja olen ohjeiden mukaan meikin tehnyt ja hyvin on toiminut!T: Se, joka mainosti Diorin valokynää

Vierailija

Miten tuollasta valokynää käytännössä käytetään? (Rautalankaohjeet, kiitos...) Mistä sellasen saa (tavallisen marketin kosmetiikkaosastolta?) ja mitä suunnilleen maksaa?

Tack, tack!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat