Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkä ikäisellä vielä hoitopöytä?

Vierailija

Tuli tosta toisesta ketjusta (lapsi tippunut hoitopöydältä) mieleen, minkä ikäisillä on vielä hoitopöytä käytössä? Siinä ketjussa kun ihmeteltiin kun 9kk:lle vaihdetaan vaipat hoitopöydällä.

Meidän lapsi on kohta 3-vuotta ja pph vaihtaa hänelle päiväunivaipan ja vaatteet hoitopöydällä. Kaverini 3,5-vuotiaalla on myös hoitopöytä päivittäisessä käytössä. Tosin samainen 3,5-vuotias syö myös tuttia, juo tuttipullosta maitoa ja istuu syöttötuolissa. Meidänkin lapsella on vielä syöttötuoli, ruokalappu, pinnasänky, vauvan amme ja iltamaito (tosin nokkamukista) käytössä. En oikein ymmärrä miksi ei saisi olla?

Kommentit (6)

Vierailija

syöttötuoli myytiin tarpeettomana kun lapsi oli 2v ja ruokalappua käytettiin 2 vuotiaalla. Maitopullosta luovuttiin kun lapsi täytti vuoden ja yötutista luovuttiin kun lapsi täytti 2v.

Vierailija

Syöttötuolikin on, tosin TrippTrapp eli en tiedä lasketaanko sitä:=) Taikamukikin on käytössä, se on liikkeellä ollessa niin kätevä.

Vierailija

Pinnasängystä luovuttiin myös 2 vuotiaana mutta vannasta ei luovuta vielä pitkään aikaan. Sinne mahtuu hyvin 4-5 vuotiaskin polskimaan

Uusimmat

Suosituimmat