Seuraa 

Olivat Prismassa muistaakseni reilut 40¿ eli vielä kohtuuhintaiset.Stockalla kävin illalla, kun olisin halunnut Tepsut, mutta arvatenkin olivat loppuneet. Kavatit ja Tepsut on niin kalliit, että mietin oisko noi Pionit kuitenkin ihan hyvät.Vuorelliset kumpparit meillä on, joten Goretexeja ei välttämättä tarvita.Prismassa oli vissiin 29¿ sellaiset " merkittömät" -tex kengät, onko niistä kellään kokemusta?

Kommentit (8)

Meillä reilu vuosikas ei suostunut viime talvena kävelemään Pioneilla ollenkaan. Pihalla olo oli yhtä huuto ja paikallaan seisomista. Kuoman saappailla leikki ja riehui. Pionit oli sopivat yms. tyttö ei vaan tykännyt kun ne oli niin " tukevat" .

Monesti kokeiltiin ja aina sama tilanne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tällaiseen jalkaan Pionit sopivat hyvin. Muutenkin ovat mukavat ensimmäisiksi kengiksi, sillä niissä on nauhat ja vetoketju. Ovat siis helppo pukea, vaikka jalka ja nilkka ovatkin vielä lötkyjä.Kokeile vaan ennen ostoa ainakin, että kantakappi on tukeva, pohja taipuu päkiän kohdalta, pohja muuten on kiertojäykkä ei siis väänny aivan holtittomasti.Ja tietenkin sovita kenkiä ennen ostopäätöstä.

Pionin lesti sopii parhaiten matalaan, kapeaan jalkaan.

Leveään ja pulleaan jalkaan sitä ei kannata tunkea, vaikka kenkä sinänsä hyvä onkin.

isoa plussaa saa tukeva varsi, vetoketju sivulla ja nauhatkin löytyy.suosittelen. itse olen ostanut käytettynä, 10e :D ja kunto on aivan kuin uusi! mitään käytön jälkiä ei ole näkyvillä.

Meillä oli ekoina talvikenkinä, kun silloin en löytänyt vetoketjullisia Tepsuja sopivan kokoisina. Tuo talvikenkämalli on ainakin muutama vuosi sitten sopinut pullerompaankin jalkaan.ja koska olivat kaiken kaikkiaan erittäin erinomaiset ostettiin tulevaksi talveksi samat kengät. En edes harkinnut muita. Tukevat, helppo pukea ja riisua vetskarin ansiosta. Kivan näköiset. Hintalaatusuhde kohdallaan. Lämpimät. Menivät myös räntäkeleillä sekä kevään sulassa. Koskaan ei olleet jalat märät ja ilman vedenpitäviä kenkiä pärjättiin koko talvi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat