Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kokemuksia Pioneista? 1v:lle ajattelin ostaa.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olivat Prismassa muistaakseni reilut 40¿ eli vielä kohtuuhintaiset.Stockalla kävin illalla, kun olisin halunnut Tepsut, mutta arvatenkin olivat loppuneet. Kavatit ja Tepsut on niin kalliit, että mietin oisko noi Pionit kuitenkin ihan hyvät.Vuorelliset kumpparit meillä on, joten Goretexeja ei välttämättä tarvita.Prismassa oli vissiin 29¿ sellaiset " merkittömät" -tex kengät, onko niistä kellään kokemusta?

Kommentit (8)

Vierailija

Meillä reilu vuosikas ei suostunut viime talvena kävelemään Pioneilla ollenkaan. Pihalla olo oli yhtä huuto ja paikallaan seisomista. Kuoman saappailla leikki ja riehui. Pionit oli sopivat yms. tyttö ei vaan tykännyt kun ne oli niin " tukevat" .

Monesti kokeiltiin ja aina sama tilanne.

Vierailija

Tällaiseen jalkaan Pionit sopivat hyvin. Muutenkin ovat mukavat ensimmäisiksi kengiksi, sillä niissä on nauhat ja vetoketju. Ovat siis helppo pukea, vaikka jalka ja nilkka ovatkin vielä lötkyjä.Kokeile vaan ennen ostoa ainakin, että kantakappi on tukeva, pohja taipuu päkiän kohdalta, pohja muuten on kiertojäykkä ei siis väänny aivan holtittomasti.Ja tietenkin sovita kenkiä ennen ostopäätöstä.

Vierailija

Pionin lesti sopii parhaiten matalaan, kapeaan jalkaan.

Leveään ja pulleaan jalkaan sitä ei kannata tunkea, vaikka kenkä sinänsä hyvä onkin.

Vierailija

isoa plussaa saa tukeva varsi, vetoketju sivulla ja nauhatkin löytyy.suosittelen. itse olen ostanut käytettynä, 10e :D ja kunto on aivan kuin uusi! mitään käytön jälkiä ei ole näkyvillä.

Vierailija

Meillä oli ekoina talvikenkinä, kun silloin en löytänyt vetoketjullisia Tepsuja sopivan kokoisina. Tuo talvikenkämalli on ainakin muutama vuosi sitten sopinut pullerompaankin jalkaan.Vierailija

ja koska olivat kaiken kaikkiaan erittäin erinomaiset ostettiin tulevaksi talveksi samat kengät. En edes harkinnut muita. Tukevat, helppo pukea ja riisua vetskarin ansiosta. Kivan näköiset. Hintalaatusuhde kohdallaan. Lämpimät. Menivät myös räntäkeleillä sekä kevään sulassa. Koskaan ei olleet jalat märät ja ilman vedenpitäviä kenkiä pärjättiin koko talvi.

Uusimmat

Suosituimmat