Hei te uusperheelliset, paljonko mieheltänne menee tilistä

Vierailija

elatusmaksuihin? Meillä 400e ja hänellä 2 lasta edellisestä liitosta. Meille nyt tulossa toinen yhteinen, onko niillä vaikutusta mitenkään tuohon miehen maksamaan elatusapuun?

Kommentit (3)

Vierailija

Meidän kohdalla toi summa ei ainakaan muutunut yhteisten lpsien synnyttyä, joita on jo kolme. Yhtä paljon joutuu maksamaan kuin ennenkin.

Vierailija

Tottakai tämä asia kuuluu mennä näin! Isällä on kaikista lapsistaan elatusvelvollisuus, mutta tietenkin jaettavaa on vähemmän usealle lapselle.Ajatelkaapa suurperhettä. Tekevät koko ajan lapsia lisää. Olisiko oikein, että vanhimmat lapset saavat 1-2 lapsisen perheen edut ja nuorimmat köyhäilevät. Syynä, että heillee kuuluu syntymässään saatu elintaso...

AP:lle kysykää lv:ltä. Meille sanottiin, että kahdesta voidaan harkita tarkastusta.Meillä miehellä menee 118 + 60 Euroa bensakuluihin kahtena viikonloppuna. Hiukan ruokaan tietenkin ja synttärilahjoihin yms.

Ei kuolla nälkään tuon takia.

Vierailija

Jos näin olisi, niin se olisi pöyristyttävää. Ei kait vastuu lapsista vähene vaikka niitä tekisi jokaisen vastaantulijan kanssa???

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat