Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

elatusmaksuihin? Meillä 400e ja hänellä 2 lasta edellisestä liitosta. Meille nyt tulossa toinen yhteinen, onko niillä vaikutusta mitenkään tuohon miehen maksamaan elatusapuun?

Kommentit (3)

Meidän kohdalla toi summa ei ainakaan muutunut yhteisten lpsien synnyttyä, joita on jo kolme. Yhtä paljon joutuu maksamaan kuin ennenkin.

Tottakai tämä asia kuuluu mennä näin! Isällä on kaikista lapsistaan elatusvelvollisuus, mutta tietenkin jaettavaa on vähemmän usealle lapselle.Ajatelkaapa suurperhettä. Tekevät koko ajan lapsia lisää. Olisiko oikein, että vanhimmat lapset saavat 1-2 lapsisen perheen edut ja nuorimmat köyhäilevät. Syynä, että heillee kuuluu syntymässään saatu elintaso...

AP:lle kysykää lv:ltä. Meille sanottiin, että kahdesta voidaan harkita tarkastusta.Meillä miehellä menee 118 + 60 Euroa bensakuluihin kahtena viikonloppuna. Hiukan ruokaan tietenkin ja synttärilahjoihin yms.

Ei kuolla nälkään tuon takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos näin olisi, niin se olisi pöyristyttävää. Ei kait vastuu lapsista vähene vaikka niitä tekisi jokaisen vastaantulijan kanssa???

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat