Vierailija

Saatko jotain sairasta nautintoa pelottelemalla noilla lintuinfluenssaan kuolee kaikki löpinöilläs. Hyvähän sun on pelotella herkässä tilassa olevia (raskaana olevia tai imettäviä..). Just kerrottiin, että pohjoismaissa on paras tilanne ton tintutaudin suhteen.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siellä voi käydä katsomassa pandemia-ennusteen, noin 9000 suomalaista voi kuolla. Ennuste.

Ei kai raskaana olevilla ole sen enempää pelättävää kuin muillakaan, meillä muilla on lapset jo maailmassa ja saattavat saada tartunnan, herkkiä kai tässä ollaan kaikki

Mut tosiasioista pitää mun mielestä voida keskustella. Ei mua pelota sen enempää, kun ottaa itse asioista selvää. Seuraa uutisia ym..ym Pysyy tilanteentasalla ja pelkolin pysyy aisoissa.

että 1/4 kansasta sairastuu ja tästä määrästä kuolleisuus on noin 1%, eli ei ihan 30000...Hysteriaan ei ole aihetta, tavalliseenkin influenssaan kuolee Suomessa vuosittain 1500 henkeä. Kuolleet ovat suurimmaksi osaksi tässä lintuinfluenssatapauksessakin vanhuksia ja muuten heikkokuntoisia. Valitettavasti myös lapsilla on suurempi riski, tämä minua pelottaa ihan oikeasti.Mitään tappavaa ihmisestä toiseen tarttuvaa lintuinfluenssaa ei ole eikä välttämättä tule ja jos tulee niin siihen Suomi varautuu niin hyvin kuin mahdollista!!!! HOHHOIJAA!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat