Monta sähköpostiosoitetta sinulla on?

Vierailija

Osoitteet joita käytän:Hotmail 3 (1 ebay-osoite, 2 kirjoitteluun tutuille)

Suomi24 1 (tänne tulee kaikki hobbyhallin ym. kauppojen viestit)

Gmail 1Eli noista olisi tarkoitus poistaa tuo suomi24 mutta kun en ole jaksanut tehdä niitä osoitteenmuutoksiasitten muuten hotmailissa 4 osoitetta joita en käytä mutta tarkistan silloin tällöin jos niihin olisi tullut jotain, tarkoitus siis kuitenkin lopettaa niiden tarkistaminenkin jossain vaiheessa

Suomi24:ssa varmaan 5 osoitetta joita kanssa silloin tällöin tarkistelen

Kommentit (15)

Vierailija

työ, yhteinen työ, oma henkilökohtainen (tosin soneran pää eli sitä tarvii joskus kaikki), oma henkilökohtainen juutonettiä varten ja sitten on vanha hotmail, joka meinaa vanheta joka kuukausi, ennen näitä oli tilasyistä enempikin.

Vierailija

tammikuussa kun menen takas töihin, osoitteita tulee olemaan 4 tai 5 riippuen siitä luovunko omasta internet-liittymästä.Eli:

Yahoo jota käytän nettipalstoille kirjauduttaessa tms.

netti.fi joka toimii " puolivirallisena"

ja sit internetpalveluntarjoajan kautta tullut se " kaikkein virallisin" osoitetöihin kun menen niin tulee oman firman osoite ja asiakasfirman (se jolle oikeasti töitä tehdään) osoite

Vierailija

- henkilökohtainen posti (ystävät, perheenjäsenet)

- työposti (työjutut)

- roskaposti (kaikki hömppäjutut joihin pitää kirjaantua)

Vierailija

1 töissä, 1 kotona, 1 vanha (ei ehkä toiminnassakaan enää, pitäispä testata), jolla voin meilailla anonyyminä ja sitten 1 yhteinen miehen kanssa, jota käytetään esim. lasten kuulumisten välittämiseen tutuille.

Vierailija

1 täälläkin palstalla käytössä oleva (harvemmin tarvetta)

2 seksiviesteille tarkoitettua

1 toisella palstalla käytössä oleva.

Vierailija

Töissä:

kaksi virallista eli oma henkilökohtainen ja tiimin sähköposti.Kotona:

* 1 hotmail lähinnä " roskapostille" ja postituslistoille

* 1 gmail, jota käytän josku

* 1 suomi24, joka on ns. feikkiosoitteena

* 2 luukun osoitetta, toinen kavereille ja toinen yhdistystoimintaa varten.Eniten käytössä siis oma luukku, hotmail ja työmeilit.

Vierailija

Hotmail 2 osoitetta.. toisella kirjoittelen ystävien kanssa (" liveystävien" )

toinen on liiton tiedotteita, vakuutusyhtiöitä jne varten..Luukku 3 osoitetta.. yhdestä kirjoittelen vieraiden miesten kanssa ;)

yks oli ennen salaosoite, mutta nykyään ei mitään käyttöä, tai oli siellä valokuvia jemmassa.. ja yks osoite on kans merkityksetön joka olis joskus salajuttuja varten..Yahoo 3 osoitetta.. yhdestä kirjoittelen vauva-lehti tuttujen kanssa, toinen on paria nettimiesystävää varten ja kolmas on nykyään tarpeeton, mutta ennen kovassakin käytössä chattimiesystävien kanssa..Sit on työosoite..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat