Vierailija

jos on, niin ketkä siitä tietävät? pidätkö sen yleensä salaisuutena vai kerrotko siitä ihan yleisesti (en tarkoita mitään kokoajan kailottamista kaikille, mut...)minkälaiset arvet rintoihin jää? kuinka paljon maksaa?

Kommentit (4)

jos on, niin ketkä siitä tietävät? Oma mies, muutama hyvä ystävä, oma äiti ja sen miesystävä, sisko ja veli.pidätkö sen yleensä salaisuutena vai kerrotko siitä ihan yleisesti (en tarkoita mitään kokoajan kailottamista kaikille, mut...) en ole kertonut kellekään muulle, mutta sitä kysyttäessä vastaisin rehellisesti. Jokaisen yksityisasia kuitenkin.minkälaiset arvet rintoihin jää? kuinka paljon maksaa? arvet ihan olemattomat ja rintapoimussa rinnan alla, eivät todella näy minnekään. Maksoin n.4950¿.

missä ne laitettiin? kauanko rinnat oli kipeät leikkauksen jälkeen?

t.ap-Jyväskylässä laitettiin, erittäin suosittu ja ammattitaitoinen kirurgi. Parantuminen oli hyvin nopeaa. Sellasta kipua ehkä...jomotusta lähinnä muutama päivä.Vastaisitko vielä lisää...

Minkä kokoiset rintasi oli ennen leikkausta, paljonko täytettä pantiin? Tuntuuko rinnat omilta, oletko ollut tyytyväinen??-ennen leikkausta tyhjä A-kuppi ja nyt B-C-kuppi, riippuu liiveistä. Mulle laitettiin McGhan LF 310cc ja koko on oikein hyvä. Rinnat ovat eritääin kauniit ja tuntuvat ihan omilta, ei mitään ihme tuntemuksia. Aivan kuin olisi ollut nämä aina :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat