Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kukaan kuullut noista vaatteista, myyjistä, kutsuista? Mitään tietoa...

Kommentit (11)

Vaatteet ovat ihania. Hinta on kyllä niin kova, että jälleenmyyjänä on tosi vaikeeta päästä hyville plussille. Mm. siksi lopetin - alkoi tuntumaan, että jos haluan maksaa jostain harrastuksesta niin ostan sitten kuntosalikortin. Myyjän provikka on liian pieni suhteessa kuluihin.Vaatteissa miellyttää niiden klassinen ulkonäkö ja erittäin hyvä laatu. Laatu on hyvää alkaen materiaaleista, väriaineista, ompelulangoista, neppareista, vetoketjuista... aina ompelutyöhön, joka on tehty älyttömän hyvin. Vertaista saa hakea. L&B-tuotteilla on myös Öko tex-sertifikaatti luokka ykkönen, eli ne ovat turvallisia herkimmällekin iholle sekä luonnolle.Tiedän, että jotkut ostaa niitä lapsilleen vain siksi, että on vaikeaa löytää muita vaatteita jotka kävisivät allergisille ihoille.Makeeta on yhdisteltävyys, eli värit ovat aina samat ja eri vuosien ja kausien L&B-vaatteita voi helposti yhdistellä tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi missä ei värit riitele. Tiedän, että kaikki eivät arvosta sitä. Itsekin opini täysin arvostamaan vasta jälleenmyyjyyteni aikana. Nyt en enää mielelläni lapsilleni pue riitasointuisia vaatteita päälle. L&B tulee loppujen lopuksi halvemmaksi kuin mitä se hirvittävä hinta antaisi ymmärtää, sillä niiden on ajatuksena kestää lapselta toiselle, ja kun värit ovat samat niin silloin tavallaan pärjää vähemmälläkin määrällä paitoja ja housuja siellä vaatekaapissa.Bas-mallisto ei ole mielestäni yhtä hyvälaatuista kuin sesonki.

Värit on ihania ja kestävät pesua. Mutta nyt viime aikoina oon huomannut että hihansuut ja helmat purkaantuu :(. Niiden pitäis kyllä kestää hintaansa nähden ja myyjät on sanoneet että jos lähtee ompeleet purkautumaan niin pitää toimittaa ne myyjälle joka toimittaa ne sit eteenpäin että saa vaihtaa. No enpä oo jaksanut alkaa palauttelemaan vaan ompelen itse saumat uusiksi. Mutta harmittaahan se ettei niin kalliit vaatteet kestä paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä pidän niistä mm. siksi että niissä on selkeät perusvärit (pojillekin värikästä), hyvä laatu, lapsille sopivat mallit ja muoto, ei mitään napapaitoja/prinsessahörhelöitä eikä skeittarinkuvia ja hirviöitä kuten martkettivalikoimissa.

Nimittäin monet vaatteet sopivat sekä tytöille, että pojille. Jos sisarussarjassa on kahta sukupuolta, on kiva, että vaatteita voi silti kierrättää. Jos jossain H&M:lla katselee vaatteita, alkaa melkein ärsyttää kuinka tarkasti sukupuolen mukaan vaatteet on jaoteltu. Tytöille ällöimelää ja napapaitoja, pojille jotain ihme maastokuvioita ja skeittivaatteita.

Ovat tosi hyvälaatuisen tuntuisia nuo vaatteet. Tosin aika näyttää miten kestävät oikeasti. Tykkään, kun ovat sellaisia yksinkertaisia, kunnollisia, mukavia perusvaatteita.

Vaatteet ovat kyllä aika kalliita. Minäkin tykkään, kun vaatteet eivät ole mitään minikokoisia teinivaatteita, kuten esim. H&M:ssa, vaan yksinkertaisia ja nättejä lastenvaatteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat