Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

mikään mahti maailmassa ei saa mua uskomaan, että se on noin pienelle vaaraton! vai onko jollain esittää faktaa?

Kommentit (10)

mutta jos et usko KTL:ää, niin omapa on murheesi. Ja muutenkin outo logiikka sulla. Te ette miehesi kanssa tod.näk. kuuluu edes riskiryhmään, joten miksi ottaa rokotus??? Ja pieni lapsenne taas kuuluu. Mutta tuntemattomat ovat nämä av-laisten aivojen tiet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinulla ei nähtävästi ole minkäänlaista alan koulutusta, etkä ole tietoa hankkinut muualtakaan, joten sinulle lienee turha asiaa selittää. Ihan lyhykäisesti ilmaistuna, influenssarokote ei sisällä kokonaisia viruksia heikennettyinä eikä tapettuina, siitä ei voi tulla pistoskohdan kipua kummempaa oiretta.

vaan pitempiaikaisia vaikutuksia, onhan se vieras aine lapsen elimistössä. kaipaisin siis tietoa siitä, mitä siinä aineessa on ja tutkimustuloksia onko tuo rokote aiheuttanut lapselle myöhemmällä iällä jotain (esim tapumusta joihinkin neurologisiin sairauksiin)ap

mm. apteekeissa ja rokotusinfossa kerrottiin ettei rokote ole mitenkään haitallinen, saatika vaarallinen lapsille, eli miksi heidän tietonsa mukaan asia on näin JOS sinä erikoislääkärinä et pidä tarpeellisena rokottaa terveitä lapsiasi.

Hysteerisimmät tietysti kaakattavat toreilla, kuinka viime vuonna influenssarokotteesta tuli kamala flunssa eivätkä ikimaailmassa enää ota. Sitten kun vähän tarkentaa kertomusta, selviää että se flunssa oli edeltävästi muulla perheellä jota ei rokotettu, ja itseasiassa se tuli vasta viikon päästä rokotteesta, mutta siitä rokotteestahan se silti johtui...Tyhmiä ihmisiä ei vaan jaksa.esim annosta ei voi suoraan laskea painokilojen mukaan aikuisen annoksesta. Lasten metabolia saattaa poiketa yllättävästikin aikuisesta, esim maksan ja munuaisten toiminta. En pistätä rokotetta omille lapsilleni, ovat perusterveitä alle kouluikäisiä. t: erik lääk

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat