Vierailija

ja ennen kuin alkaa soittelemaan neuvoloihin ym. Uutisessahan todettiin ettei rokote suojaa lintuinfluenssalta vaan jos ihmisellä on jo aikaisempi flunssa tällöin jos saa lintuinfluenssan, tämä voi muuttua ihmisestä ihmiseen tarttuvaksi. Eli siis rokote suojaa pandemian syntymistä eikä siitä ole hyötyä kuin alueilla joilla lintuinfluenssaa tällä hetkellä on. Tämän takia romaniassakin annettiin rokotuksia.Jos siis tauti suomeen linnuissa tulee tällöin olisi hyvä jos tavallista flunssaa/influenssaa sairastavia olisi mahdollisimman vähän jottei pandemia ainakaan täältä pääsisi alkamaan. Alempana olleessa ketjussa asiasta panikoitiin ja joku oli jo ottanut yhteyttä sosiaali-ja terveysministeriöönkin, kun pikkulasten rokotussuositukset eivät ole ajan tasalla.

Kommentit (7)

Tiedemiesten mukaan tavallinen flunssarokote tuskin suojaa lintuinfluenssalta. Pelkona kuitenkin on, että lintuinfluenssa voi muuntua ihmisestä toiseen tarttuvaksi, jos siihen sairastuvalla on jo flunssa.Eli suomessa influessarokote suojaa tavalliselta influenssalta ja näin ollen lintuinfluenssan muuntumiselta kuten yllä olevassa kappaleessa sanotaa (ylen sivulta kohdasta jossa rokotussuosituksista puhutaan)

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/id19190.html

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olisipa ap lukenut oman tekstinsä tarkemmin ennenkuin painoi lähetä nappia - no sitä helvetin pandemiaahan tässä ollaan joukolla estämässäkin, senkin pauno. Kyllä me kaikki tiedetään ettei rokotetta lintuinfluenssaan ole, mutta kun tässä pitäis tehdä kaikkensa sitä ennen kun se virus EHKÄ rantautuu Suomeen, ettei se sit viimeistään täällä muunnu ihmisten välillä leviäväksi. Capiche?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat