Seuraa 

Meillä on jo 9 kk ikäinen lapsi, mutta vauvakuume on jo todella kova eli haluaisin jo toisen. Mietityttää kuitenkin vähän miten sitten sen mahdollisen odotusajan alun jaksaa kun on kuitenkin tuo vikkelä vilpertti tuossa jaloissa pyörimässä. Löytyykö muita vastaavanlaisia ajatuksia/haaveita/suunnitelmia omaavia?

Kommentit (7)

Esikoinen täyttää kahden viikon päästä vuoden. Mitään ehkäisyä ei olla käytetty tytön syntymän jälkeen... mutta kun ei tämä niin helppa ole.Jos tässä kierrossa tärppäisi olisi omaa toiveeni toteunut ja olisin raskaana Juulin 1v synttäreillä. Mutta tämä vuosi meillä on aikaa raskautua, sitten alkaa lapsettomuushoidot.Tässä ensimmäistä kiertoa clomeja syön, ja vaikka en raskaaksi tulisi ovat ne ainakin vaikuttaneet positiivisesti mun elimistöön.

Meillä myös jo haaveillaan toisesta. Ensimmäinen on 5 kk ja täysimetän, joten ei vielä taida olla toiveita onnistumisesta. Mutta yritystä on kovasti..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täällä kans kuumeillaan jo kovasti toista. Esikoinen huomenna 9 kuukautta ja vuoden ikäisenä pitäisi pikkuinen laittaa perhepäivähoitoon. Kuukautisia ei vain vielä näy eikä kuulu, jo saisivat tulla, että pääsisi oikein kunnolla yrittämään.En pelkää, ettenkö jaksaisi toisenkin kanssa, vaikka tämä ensimmäinen oli kyllä ensimmäiset 6kk vaativampi tapaus.. niin ja myös rakennamme parhaillaan :)

Hei!Täällä kanssa yritetään ekaa kiertoa toista, saapa nähdä mitä testi sanoo ens viikolla :) Esikoinen on nyt 1v4kk ja olis mukava saada suht lähekkäin toinenkin, että tulisi sitten kaveri pojalle :) Samoin vähän kauhulla odotan että miten ensin jaksaa raskaana (kun muutenkin on aika rankkaa tämä pikkutaaperon äitinä oleminen ja työssäkäynti:) ja sitten kahden kanssa. Mutta kyllä sitä varmasti jaksaa! Eikä raskauttakaan ehdi varmaan niin stressata ja miettiä joka asiaa kun on kokoajan touhua esikoisen kanssa :) Kyllä me tytöt pärjätään! Naisenergia se on mikä jyllää! :DPlussia toivotellen, Moonagirl

Joo, en usko, että toista raskautta ehtii sen enempää ihmettelemään kun ' eka vekara' pyörii jaloissa. Tämän ' ekan vekaran' odotuksesta nautin täysin siemauksin kunhan alkupahoinvoinnista pääsi yli. Otin rauhallisesti ja lepäilin, kuulostelin oloani eli vauvan liikkeitä, luin vauva-aiheisia lehtiä & kirjoja yms.Loppuvuodesta aletaan " yrittämään" ! Plussia myös teille toivotellen :)

Esikoinen on tosin vasta kolme kuukautta! Vauvakuume on kuitenkin ollut päällä koko ajan.Täysimetän ja yösyöttöjäkin on kehissä, eikä kuukautisia ole näkynyt, joten kai tässä saa kuumeilla rauhassa vielä piiiitkän tovin ; )Äitiys on ihanaa!

meillä on esikoinen jo 4 ja vauvakuume on tosi kova.Raskaana tän ekan jälkeen olen ollut 2 kertaa mutta ikävät lopputulokset.Nyt ollaan yritetty keskenmenon jälkeen puolisen vuotta, mutta ei oo vielä tärpänny.Plussaonnea kaikille kakkosesta unelmoiville ja tietty muillekin vauvakuumeilijoille!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat