Kuinka pian pääsitte kadulle/maantielle ne autokoulun käyneet, jotka ennen autokoulua ette osanneet " mitään" ?

Vierailija

Alkuunhan usein aloitellaan jossain aakeanlaakealla rauhallisella parkkikentällä.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Poikien kanssa olin pari kertaa " opetellut" ajamista, siis lähinnä sellasta kikatustahan se oli.

Ekalla ajotunnilla sitten tosiaan parkkipaikalta lähdettiin, ajelin 50 metriä ja kun opettaja näki että osaan rattia kääntää, niin siitä sitten Messukeskuksen parkkikselta lähettiin ajelemaan.

Opettaja sanoi ohjeita tyyliin:" Vaihda kaistaa NYT!" ja ihan hyvin meni.

Mikä siinä nyt on niin vaikeaa kun opettajakin vieressä. Tosin hänen ei tarvinnu kertaakaan puuttua ajamiseeni.12 taitaa olla just näitä mammoja jotka ei aja lähellekään Hesan tai minkään muunkaan kaupungin keskustaa...?

Vierailija

Ehkä pahinta oli kalliossa kuorma-autolla mennä mäkilähtöjä..ne pelotti. Kyllä tuolla mannerheimintiellä pitää vielä nykyäänkin miettiä mistä käännytään, siellä kun niitä kääntymiskieltoja joka puolella. Etten yhtään ihmettele miksi muualta suomesta tulevat ei välitä siellä ajella...:-) Omakin autokouluni sijaitsi tölikässä, että hyvin oppi stadissa ajamaan. Rohkea opettaja kyllä sulla, täytyy myöntää...

Vierailija

Aika kumma kyllä, että laittoi sinut heti semmoiseen ruuhkaan. Ei sen takia, ettetkö pystyisi ajamaan vaan että kun kuitenkin häiritset liikennettä kun auton käsittely ei vielä hallinnassa..sammuu ruuhkassa monta kertaa jne. Vai olitteko sammuttamista harjoitellut jo messukeskuksen parkkiksella ja ope huomas et osaatkin jo? Mulla ainakin sammui pikku-auto monta kertaa, kuorma-auto taas ei..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat