Vierailija

Alkuunhan usein aloitellaan jossain aakeanlaakealla rauhallisella parkkikentällä.

Kommentit (23)

Poikien kanssa olin pari kertaa " opetellut" ajamista, siis lähinnä sellasta kikatustahan se oli.

Ekalla ajotunnilla sitten tosiaan parkkipaikalta lähdettiin, ajelin 50 metriä ja kun opettaja näki että osaan rattia kääntää, niin siitä sitten Messukeskuksen parkkikselta lähettiin ajelemaan.

Opettaja sanoi ohjeita tyyliin:" Vaihda kaistaa NYT!" ja ihan hyvin meni.

Mikä siinä nyt on niin vaikeaa kun opettajakin vieressä. Tosin hänen ei tarvinnu kertaakaan puuttua ajamiseeni.12 taitaa olla just näitä mammoja jotka ei aja lähellekään Hesan tai minkään muunkaan kaupungin keskustaa...?

Ehkä pahinta oli kalliossa kuorma-autolla mennä mäkilähtöjä..ne pelotti. Kyllä tuolla mannerheimintiellä pitää vielä nykyäänkin miettiä mistä käännytään, siellä kun niitä kääntymiskieltoja joka puolella. Etten yhtään ihmettele miksi muualta suomesta tulevat ei välitä siellä ajella...:-) Omakin autokouluni sijaitsi tölikässä, että hyvin oppi stadissa ajamaan. Rohkea opettaja kyllä sulla, täytyy myöntää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aika kumma kyllä, että laittoi sinut heti semmoiseen ruuhkaan. Ei sen takia, ettetkö pystyisi ajamaan vaan että kun kuitenkin häiritset liikennettä kun auton käsittely ei vielä hallinnassa..sammuu ruuhkassa monta kertaa jne. Vai olitteko sammuttamista harjoitellut jo messukeskuksen parkkiksella ja ope huomas et osaatkin jo? Mulla ainakin sammui pikku-auto monta kertaa, kuorma-auto taas ei..

liikenteessä ? Aika uhkarohkean kuuloista opettajalta, jos kyseessä tosi aloittelija, jolla ei mitään hajua aikaisemmin autonajosta. Vai oliko kaupukinne/kuntanne erittäin rauhallinen liikenteen suhteen ?

Kumma kyllä auto ei edes sammunut kertaakaan! Ehkä jännitti sen verran että keskitty ihan kunnolla siihen hommaan.

Olin kyllä itsekin yllättynyt että siellä ajeltiin. Muutenkin koko autokoulu-ajan ajettiin tosi paljon ydinkeskustassa, Manskulla ja Espalla.

Se oli hyvä asia, ne ei oo mitään " jännittäviä" paikkoja sitten myöhemminkään ajella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat