Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pahoinvoinnista... ja muille kertomisesta

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ihanne olisi paljastaa raskaus vasta, kun ekasta kolmanneksesta on selvitty, mutta mitenkäs se onnistuu, jos on pahoinvointia, eikä oikein mitään jaksa tehdä tai missään käydä? Pitääkö keksiä valkoisia valheita toisen perään vai onko siinä tapauksessa parempi kertoa? Miten olette tilanteen ratkaisseet?

Kommentit (2)

Vierailija

itsekkin haluasin odottaa siihen asti kun ollaan paremalla puolella, mutta kun ei taida enää kauaa pysyä salassa tämä raskaus kun se

alkaa jo näkymää eikä edes näytä tavalliselta lihoamiselta. RV 6+6 kait meneillään. pahoinvointia ei ole ollut,mutta olen yhtäkkiä joutunut lopettamaan kahvin juonnin mikä ihmetyttää työkavereita. Varmaan kyselee kohta. Kait sitä pitää sitten sanoa totuus vaan kun ne kysyy...mutta. Koitetaan keksiä joku hyvä ratkaisu vaikka yhdessä :)

Vierailija

Lilli81:

Lainaus:


itsekkin haluasin odottaa siihen asti kun ollaan paremalla puolella, mutta kun ei taida enää kauaa pysyä salassa tämä raskaus kun se

alkaa jo näkymää eikä edes näytä tavalliselta lihoamiselta. RV 6+6 kait meneillään.
...miten voi rv6-7 jo näkyä? Eikös raskaus yleensä ala näkyy vasta just joskus rv12 aikoihin tai jälkeen??!!!Mitä tohon kertomiseen tulee, niin jos ne työkaverit sen pahoinvoinnin huomaa, ni ei musta kannata valehtelee ruveta. Kyllähän ne arvaa jo melkeen muutenkin.

Uusimmat

Suosituimmat