TODELLA JUNTTIA pitää ryijyä seinällä!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Ihan hirveitä ovat kaikki. Samoin puupanelit ja blavondit, voi tsssiiiisssööös!

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ihan hirveitä ovat kaikki. Samoin puupanelit ja blavondit, voi tsssiiiisssööös!
ei kannata pitää ryijyä, sen voi kiinnittää ihan muilla keinoilla, trendikkäästi;);)Vierailija

Mummon tekeminä ne on mulle äärettömän arvokkaita. Ollaan sit juntteja, jos ryijyt on sen määritelmä :)Ap taitaa olla sama jonka mielestä sininen oli juntti sisustusväri?

Vierailija

Ryijynvastaisia ovat 80-luvun nuoret, ne samat, jotka eivät pitäneet kovallakaan pakkasella pipoa päässä, ja jotka elivät 80-luvun juppihysteriassa niin että kaiken piti aina olla uutta ja kaikki perinteikäs heitetään surutta roskiin. Herätkää 2000-luvulle! Nyt on muodissa historiatietoisuus ja ekologisuus.

Vierailija

En minäkään (tietenkään!) laittaisi ryijyä vaikkapa Helsingiläistalon seinälle jos talon tyylisuunta ei ryijyä suosisi ( vaikkapa jugendtalo). Kokonaan toinen asia on ryijy vaikkapa hirsimökin seinällä, mökillä vaikkapa.

Vierailija

valkoiseen PUISEEN SORMIPANEELISEINÄÄN yläkerran portaiden yläpäähän:)Moni on kysellyt ryijyn alkuperää ja kehuneet sitä.Tomutan sen aina siivouksen yhteydessä ulkona, joten ei todella ole mikään pölytrasseli edes:)

Vierailija

Esim. Palma de Mallorcalla tai Rhodoksella tai Kanarialla on asiat erilailla! :-) Siellä se vasta hienoa on. Tai Italiassa, kaikkien täytyy nyt alkaa sisustamaan italialaisittain ja hankkimaan italialaista antiikkia ym.Eikö mahdollisesti tule mieleen, että ryijy on SUOMALAISTA kulttuuriperintöä ja käsityötä? Erilaista kuin nykyajan moderni lastulevy tai mdf, mutta suomalaista. Miksi suomalaiset häpeilevät omaa perinnettään?t. ulkosuomalainen

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat