Vierailija

Kommentit (6)

Alku on mennyt hienosti. Monet sanovat että sitten kun vauva alkaa liikkua ja varastella toisen leluja ja särkeä rakennelmia, niin sitten alkaa hankalat ajat. Tosin en tiedä voiko tuota välttää kuin tosi isolla ikäerolla.

Nyt lapset ovat jo reilu 3 vee ja 1v 6kk. Ihan hyvin meni alku. Meillä esikoinen on tyttö, ja hän innostui kovasti vauvanhoidosta. Otin hänet " mukaan" vaipanvaihtoon jne. Ei ollut mustasukkainen, kun vaan muisti ja huomasi hänetkin.Välillä oli tietysti huonojoakin päiviä, mutta ei mitään ylipääsemätöntä. Nyt onkin sitten PALJON hankalampaa :)!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esikoinen tajuaa jo asioita kun niitä selittää ja osaa itsekkin vähän kommunikoida. Tottuu pikkusisareensa ennen kuin uhma alkaa.

Muistat vain ottaa isompaa mahdollisimman paljon huomioon ja antaa positiivista palautetta kaikesta mahdollisesta kun vauva tulee taloon.

Onnea!!!

Meillä on ikäeroa ekan ja tokan välil 1v8kk ja kyllä sillon peloteltiin, et tulee olemaan kamalaa, mut ei se sitten niin kauheaa ollukkaan. Hyvin meni, kun otti myös vanhemman lapsen huomioon. Uhma tosin välillä oli tosi kova, mut kyllä siitä selviää. Seuraava tehtiinkin sitten pienemmällä ikäerolla kun uskalllettiin:)

Tähän asti on mennyt todella hyvin, yli odotusten voisi sanoa :)

Esikoinen on innolla mukana vauvan hoidossa, vaihtaa vaippaa mukana, silittelee vauvaa, harjaa tukkaa, pussailee jne.

Tietysti kiukuteluakin on jonkin verran ja esikoinen on selvästi entistä huomionkipeämpi. Kaiken kaikkiaan alku on kuitenkin ollut paljon helpompaa mitä pelkäsin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat