Seuraa 

Hei!Eli kertoilkaapa heinikset, kuinka teillä yöt sujuvat.1. Moneltako vauvanne menee nukkumaan illalla ja herää aamulla?2. Miten nukutatte vauvan illalla?3. Montako kertaa syötätte yön aikana?4. Missä vauvanne nukkuu?5. Vaihdatteko vaipan yöllä?

Sivut

Kommentit (28)


1. Moneltako vauvanne menee nukkumaan illalla ja herää aamulla?

Nukkumaan mennään noin kello 22 ja herätään noin klo 9.2. Miten nukutatte vauvan illalla?

Poika nukahtaa illalla viereeni rinnalle, josta nostan hänet sänkyynsä.3. Montako kertaa syötätte yön aikana?

Yleensä kahdesti; kahdelta ja kuudelta. Pari yötä meni jo yhdellä syötöllä, mutta sitten palattiin taas kahteen.4. Missä vauvanne nukkuu?

Pinnasängyssä meidän sängyn vieressä.5. Vaihdatteko vaipan yöllä?

Meidän vaavi ei kakkaa enää yöllä, mutta vaippa pitää silti vaihtaa yöllä kerran, muuten tulee pissat yli. Rasittavaa, koska vauva herää vaipan vaihtoon ja sitten saa taas nukutella ainakin puoli tuntia...[/quote]
Ihanan monella sujuu yöt mukavasti ja nukahtaminenkin, vaan ei meillä :(1. Moneltako vauvanne menee nukkumaan illalla ja herää aamulla?

2. Miten nukutatte vauvan illalla?

Neiti menee nukkumaan yhdeksän maissa, mutta kunnon uneen vaipumisessa menee pari tuntia. Eilen illallakin, kun veimme hänet sänkyyn, tutin tippuessa alkoi kitinä ja kätinä. Välillä huudettiin kurkku suorana, välillä kanneskeltiin ja hyssyteltiin. Annoin n.10min huutaa sängyssä samalla silittämällä päästä ja hyräilemällä, mutta huuto vain tahtoi yltyä. Vihdoin ja viimein nukahti sitten puol kahdeltatoista.

Aamulla heräsi lopullisesti puol yhdeltätoista.

3. Montako kertaa syötätte yön aikana?

Viime yönä kahden tunnin välein, plääh. Yleensä 3h välein. Tänään annoin ennen päiväunia ensimmäistä kertaa maissivelliä kokeiluksi. Jos masu kestää, alan antamaan sitä korvikkeen lisukkeena iltaisin ennen nukkumaan menoa. Jospa sen voimalla nukkuisi hiukan pidempiä pätkiä.4. Missä vauvanne nukkuu?

Omassa pinniksessä ja yleensä aamulla kun iskä lähtee töihin, siirrän vauvan viekkuun.5. Vaihdatteko vaipan yöllä?

En vaihda jos ei kakkaa ole tullut. Neiti kakkaileekin nykyään vain joka toinen päivä ja kerran.-Lumi ja Nyttyrä (ensi lauantaina 3 kk)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Moneltako vauvanne menee nukkumaan illalla ja herää aamulla?

Nukkumaan käydään noin klo 22-23 ja heräillään 8-9.2. Miten nukutatte vauvan illalla?

Nukahtaa viereen tissille ja nostan siitä omaan sänkyyn.3. Montako kertaa syötätte yön aikana?

Poika on nukkunut jo kuukauden ilman yösyöntejä.4. Missä vauvanne nukkuu?

Omassa pinnasängyssä meidän sängyn vieressä.5. Vaihdatteko vaipan yöllä?

En vaihda, kun nukutaan koko porukka koko yö.[/quote]
Vauva menee nukkumaan 20-21.00 illalla yleensä joko rauhoittuu itsekseen sänkyyn harson ja tutin kans tai sitten huutaa itseltään tajun kankaalle sylissä jos menee yliväsyneeksi. Meillä on hyvin tarkkaa milloin hänet laitetaan nukkumaan:)

Nukkuu yleensä 6.30-7.30 riippuen isosiskon aamuhälinästä.

Yöllä herää syömään vielä ainakin 1-2 x joskus jopa 3-4 x. Nykyisin mennään lypsetyllä rintamaidolla ja nan korvikkeella. Nyt olen aloitellut maissivellin totuttelun aamuisin.

Yöllä rauhoittuu yleensä sänkyyn nukkumaan syönnin jälkeen, aamutuimaan yleensä pitää ottaa viereen koisimaan.

Olen kyllä aika tyytyväinen yöelämään, mutta iltahuudot ovat toisinaan väsyttäviä...

Meiden " heinäkuinen" 10vk (syntyi vasta elokuun puolella)

1. Moneltako vauvanne menee nukkumaan illalla ja herää aamulla?

- Keskimäärin n. klo 23.00. Aikasemmin olis kiva, mutta ei tunnu onnistuvan. Ja tuossakin välillä vähän heittoja, saattaa joskus venyä puoleen yöhönkin (ja eilen meni yhteen, toivottavasti ensimmäisen ja viimeisen kerran...) Aamulla herätään nukkumaan menoajasta riippuen 7-9.00, aika useasti 8.30.

Kelloja onneksi kohta siirretään, niin toivon että rytmi siitä sais vähän suuntaa parempaan päin.2. Miten nukutatte vauvan illalla?

-Ei sen kummemmin nukuteta, nukahtaa sitten illalla syliin kun väsyy, yleensä iltasyötön yhteydessä. Ja siitä siirretään sitten omaan petiinsä.3. Montako kertaa syötätte yön aikana?

-Kerran. Toivottavasti ei päätä enää alkaa syömään useammin, kun tuo yksi syöttö/yö on jo yli kuukauden päivät riittänyt.4. Missä vauvanne nukkuu?

-Vaunuissa meiden sängyn vieressä. Kohta olis tarkoitus siirtää pinnasänkyyn, kun vaunukoppa käy ahtaaksi.5. Vaihdatteko vaipan yöllä?

-En, ellei ole kakkaa, ja sitä on todella harvoin.1. Moneltako vauvanne menee nukkumaan illalla ja herää aamulla?

Meidän poika laitetaan nukkumaan iltapesujen jälkeen noin puoli kymmeneltä, joskus varttia aiemmin tai myöhemmin. Riippuu täysin väsymyksen asteesta...2. Miten nukutatte vauvan illalla?

Nykyään syötän pojan telkkaria katsellessa, ja poika nukahtaa yleensä siihen syliin. Nostan pojan pystyyn (johon yleensä herää), pidän hetken sylissä ja kannan omaan pinnasänkyyn. Aiemmin poika nukahti siihen saman tien, mutta nykyään tarvitaan äitiä tai isää rauhoittumiseen.3. Montako kertaa syötätte yön aikana?

Pari viikkoa sitten mentiin jo yhdellä syönnillä, mutta sitä autuutta ei kestänyt kuin viikon. Nykyään poika syö noin kahdelta ja kuudelta.4. Missä vauvanne nukkuu?

Omassa pinnasängyssä meidän makuuhuoneessa, ja lopun yöstä minun vieressäni.5. Vaihdatteko vaipan yöllä?

Vain jos poika on kakannut (ja sen yleensä kyllä kuulee!).Timjami78:

Lainaus:


Hei!Eli kertoilkaapa heinikset, kuinka teillä yöt sujuvat.

1. Vauva nukahtaa kymmenen paikkeilla.2. Nukahtaa tissille tai itsekseen sänkyyn tai koppaan.3. Joskus ei tarvitse syöttää ollenkaan. Silloin vauva herää seitsemän maissa tosi nälkäisenä. Yleensä herää kerran yössä, mutta vasta viideltä.

4. Vauvamme nukkuu omassa sängyssään.5. En vaihda vaippoja yöllä. Ensimmäisinä viikkoina poika pissasi vaipan läpi joka yö, jos ei yöllä vaihtanut. Isompaan kokoon vaihdettaessa on kestänyt aamuun saakka.

1. Moneltako vauvanne menee nukkumaan illalla ja herää aamulla?

Yleensä nukahtaa 22.00-00.00 välisenä aikana. Eilen illalla oli taas valvomis ilta ja nukahti vasta puolen yön aikaan.2. Miten nukutatte vauvan illalla?

Päivällä ei tarvitse nukutella erikseen mutta illalla ei nukahda yksinään. Niinpä istun vauvan vierellä ja odotan että hän nukahtaa.3. Montako kertaa syötätte yön aikana?

Vauva herää syömään kerran yössä. Jos hän nukahtaa noin klo 23 niin hän herää syömään noin klo 5. Seuraava herääminen onkin jo aamun puolella noin 7-8 aikoihin.4. Missä vauvanne nukkuu?

aluksi vauva nukkui meidän keskellä mutta minusta on turvallisempaa kun hän nukkuu omassa pinnasängyssään. Siirsin hänen sänkynsä aivan meidän sänkymme viereen ja laskin sängyn laidan alas. yöllä on helppoa kun vauva on aivan vieressä mutta ei tarvitse olla huolissaan nukkuuko vahingossa hänen päälleen.5. Vaihdatteko vaipan yöllä?

ei vaihdeta.

1. Poika sammuu illalla n. 23.30-01.00 välisenä aikana. Aamulla herätään n. 8.00-9.30.2. Poitsu simmahtaa tissille, kun on saanut tankattua itsensä täyteen.3. Viime aikoina öisin on syöty 3 kertaa. Tosin viime yönä syötiin taas 4 kertaa =( .Silloin tällöin pärjätään kahdella syötöllä...

Elokuussa poika nukkui kahden viikon jakson hyvin: 6½h unta, syöttö ja pari tuntia unta lisää. Ja tuonkin jälkeen pärjättiin jonkin aikaa yhdellä syötöllä, mutta ekan unipätkän pituus lyheni ja toisen piteni...4. Omassa huoneessa pinnasängyssään. Huone on niin lähellä meidän makkaria, että kaikki tuhinat (valitettavasti) kuuluvat...5. En. Poika ei onneksi väännä enää öisin kakkaa...Alkaa nämä yösyötöt väsyttää, kun muutenkin syödään parin tunnin välein...

1. Nukkumaan klo 21:00 ja herää noin 8-9 aikoihin2. Laitan vauvan omaan sänkyyn, en sen kummemin nukuta3. Syötän kerran noin 5-7 aikoihin ja nukahtaa taas heti imetyksen jälkeen.4. Nukkuu korisängyssä (renkaat alla) meidän makuuhuoneessa, kun yösyötöt loppuu niin omaan huoneeseen (toivottavasti noin kuukauden kulutta)5. Vain jos kakka ja viime kuukauden aikana siis vissiin vaan kerran.

Ja ei ole vielä kertaakaan herännyt muuta yöllä kun syömään, ja ikinä ei ole vielä yöllä itkenyt joten tosi helppoa on ollut.


1. Moneltako vauvanne menee nukkumaan illalla ja herää aamulla?

Vauva nyt 2,5kk ja viimeiset viikot on eletty seuraavan rutiinin mukaan. Nukahdetaan iltasyötön jälkeen omaan sänkyyn 19-19.30. Aamulla herätään n.7.00 ja saatetaan vielä torkahtaa aamusyötön jälkeen tunniksi. Hyvin helppo tapaus unien puolesta.2. Miten nukutatte vauvan illalla?

Nukahtaa itsekseen iltasyötön jälkeen.3. Montako kertaa syötätte yön aikana?

Kerran noin klo 3.004. Missä vauvanne nukkuu?

Omassa sängyssä meidän makkarissa5. Vaihdatteko vaipan yöllä?

Kyllä, yösyötön yhteydessä

1. tyttö menee yöunílleen noin 22-23, herää aamulla 9-10 välillä

2. tissittelyn jälkeen nostan omaan sänkyyn, jonne tyttö nukahtaa itekseen

3.tyttö syö noin kello 3 yöllä ja aamulla puoli seitsemän

4.omassa sängyssään, aamusyötöstä asti kainalossa, kun äiti ei enää jaksa nostaa toista sänkyynsä

5. vaihdan vaipan yleensä kerran, ettei tarvitse tytön olla kamalan märässä vaipassa


Eli kertoilkaapa heinikset, kuinka teillä yöt sujuvat.1. Moneltako vauvanne menee nukkumaan illalla ja herää aamulla?Vauva menee nukkumaan 22.30-002. Miten nukutatte vauvan illalla?

Yleensä tainnutan tissillä, joskus harvoin nukahtaa itsekseen sänkyynsä3. Montako kertaa syötätte yön aikana?

1-2 kertaa, yleensä poika nukkuu noin 7 -8 tuntia, imetän ja nukkuu vielä noin 4 tuntia. Onpa semmoinenkin ihme tapahtunut että nukkui 23-09 ilman syöttöjä!4. Missä vauvanne nukkuu?

Alkuyön omassa sängyssään, kun herää aamuyöstä niin nostan viereen jossa sitten nukkuu loppuyön5. Vaihdatteko vaipan yöllä?

Ei yleensä. Jos kakkaa niin silloin, mutta olisikohan pari kertaa kakka tullut yön aikana.[/quote]
No nyt rohkenen minäkin kirjoittelemaan tänne.

Prinsessamme syntyi 06.07 Kättärillä ja hiukan vaativamman puoleinen neitonen sitten on ollutkin...

Tuttia ei tyttö ole suostunut tähän päivään mennessä syömään, eikä liioin tuttipulloa ole suostunut maistamaan.

2½ kuukautisena loppui pikkuhiljaa koliikki. Enää vain muuten seurankipeä, sylissä tykkäisi olla. Ja nyt alkaa jo vierastella muita...Nykyään iltaunille alkaa känisemään klo 19-20. Tunti-pari menee nukuttaessa rinnalle. Meinaa herätä aina kun nousee vierestä pois.Heräilee hyväntuulisena n. klo 7, kun iskä lähtee kolisten töihin.Yöllä herätään 3-4 kertaa syömään. Jos yöllä herää muuten vaan, niin nukahtaa kyllä kun tissiä antaa.Vaippoja en vaihda muuten kuin, että on itse hereillä ja kakat vaipassa!Päiväunia ei enää oikein tahdo nukkua. Nukkuu vain ½ tunnin tirsoja kerrallaan ja tissille nukahtaa aina silloinkin. Tai no, toinen paikka on rintareppu johon nukahtaa hyvin ja vielä pari viikkoa sitten nukkui kaikista pisimmät päikkärit siinä, jopa tunninkin...Ja nyt taas pirpana heräsi :-)

Tyttö huomenna 3 kuukautta ja alusta asti menny yöt tosi hyvin.1. Moneltako vauvanne menee nukkumaan illalla ja herää aamulla?Nukkumaan ruvetaan 19.30-20.30 välillä. Yleensä iltasyönnin jälkeen valvoo noin puolisen tuntia jonka jälkeen alkaa hieromaan silmiään, josta sitten tietää että nyt on aika viedä tyttö unille. Aamulla herätään 7-8 välillä2. Miten nukutatte vauvan illalla?Tyttö nukahtaa itsestään omaan sänkyynsä. Jonkun aikaa saattaa itsekseen jutustella ja viimestään 10 minuutin päästä jo on täysin unessa.3. Montako kertaa syötätte yön aikana?pari kertaa. 3 ja 6 maissa.4. Missä vauvanne nukkuu?

Omassa pinnasängyssään on nukkunut siitä lähtien kun sairaalasta kotiuduttiin.5. Vaihdatteko vaipan yöllä?Vaihdan vaan jos vaippa tuntuu kovin märältä tai on kakat tullu. Yli ei oo pissaa vielä kertaakaan tullu.

MaikkiSivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat