Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Heippa!

Me oltaisiin menossa 10 kk ja 3 v lastemme kanssa Ikaalisten kylpylään. Mietin vaan että voikohan sinne allasosastolle mennä pienemmän kanssa, eli kaikki yhdessä vai oliskohan parasta vuorotellla ja pitää 10-kuinen poissa allasosastolta. Vai mennäkö sinne rattaiden kanssa ja pitää pienin niissä (taitaa tulla kuuma ja kostea olo...). Miten ootte tehneet? Meidän 10-kuinen kävelee tukea vasten ja tykkää kyllä vedestä (kylvyssä), mikään vauvauimari ei kuitenkaan ole.

Kiitos etukäteen vinkeistä!

Kommentit (3)

Isä voi ottaa vaikka 3v hoiviinsa ja sinä 10kk. Pieni ei tosin voi olla kauaa polskuttelemassa kerralla, noin 30min. Muutama vesilelu matkaan ja ei muutakuin polskimaan. Ja jos ei tykkää olla, voit lähteä pois ja isä ja 3v jäävät sitten kahdestaan uimaan. Toisena päivänä voitte vaihtaa vuoroja.Mukavia uintihetkiä :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän perhe kävi Ikaalisten kylpylässä neidin ollessa n. 6kk.. Neiti uiskenteli altailla melkein tunnin. Varpaat vaan kelluivat pinnalla ja naama oli korvissa; hyvin näki että hänkin nautti..

Mamma ja äiti pitivät neitiä sylissä ja näin sitten polskeimme.. =) Siitä nautti niin neiti kuin kaikki muutkin kun näimme miten mielissään pikkuinen oli.. Uimisen jälkeen tulikin kova nälkä ja uni.. =)

Jos kerran vedestä tykkää niin kannatan menemistä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat