Onko mahdollista, että nla sais sydänäänet kuulumaan rv8+? Oma neuvola

Vierailija

kun rv9+3, mutta koska kierto yleensä pitkä en tiedä onko raskaus noin pitkällä...

Kommentit (15)

Vierailija

ja sikiön mitta rv 6. Tää kalvaa mieltä pahasti. Ja nyt jos ei ääniä kuulu (kuten viimeksi) voi hysteria lähestyä. Kannanko taas elotonta sikiötä? Voiko näillä perusteilla saada lähetteen ultraan tai np-ultran mahd. aikaisin?ap

Vierailija

Riippuu vatsanpeitteiden paksuudesta, laitteesta, käyttäjän taidoista ja tietty vauvastakin.Jos olet kovin epätoivoinen, niin ainoa varma keino taitanee olla varata aika yksityiselle ultraan tai yrittää pyytää neuolasta pääsyä ultraan, mikä ei kaikkialla ilman syytä onnistu.

Vierailija

Meillä neuvolassa vielä ihan uudet laitteet ja täti sanoi, että aikaisintaan olis mahollisuus kuulla sydänäänet siinä 10 raskausviikon tienoilla. Mikset mene ultraan jos pelottaa? Mä ainakin pääsin ilmasiks alkuraskauden ultraan aikasemman keskenmenon takia kun pyysin.

Vierailija

ensin oli keskenmeno ja seuraavan raskauden aikana sydänäänet ei kuuluneet viikolla 10, sitä ennen ei suostuttu kuuntelemaan, menin yksityiselle ultraan ja sain mielenrauhan. En usko että saat julkselle puolelle varhaisultraan lähetettä noilla perusteilla.

Vierailija

sydänäänet kuuluneet viikolla 10+3, menin uudelleen käymään 11+4 ja kuuluivat, käytössä uusi laite. Kaverilla kuului rv n. 10.

Itse sain ultran julkiselle kolmannessa raskaudessani, kun takana 2 keskenmenoa ja ilmoitin haluavani alkuraskauden ultraan juuri keskeytyneen km pelon vuoksi. Ultra rv 8 paljastikin silloin taas keskenmenon :(

Nyt neljännellä kerralla ovatkin " automaattisesti" syynänneet alusta asti tarkemmin, ultrat 8+5, 12+5 ja 19+5.

Vierailija

Täti sanoi, että riippuu paljon siitä millaiset vatsan peitteet äidillä on.

Kai laihemmilla kuuluu sitten paremmin, en tiedä. Riippuu varmaan paljon neuvolan laitteesta - miten tarkka, vanha yms.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat