G: mitä et ehdottomasti halua löytää joululahjapaketistasi?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mulle ei tartte edelleenkään antaa keittiöpyyhkeitä, koriste-esineitä, kynttilöitä, suklaata tai englanninlakritsia.

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

tai mitään muutakaan sen suuntaista! Miehelläni ei onneksi ole tapana niitä miksikään joululahjaksi ostella, mut muuten se valitettavasti koittaa saada minua innostumaan niistä. Siis niissä hemmetin typerissä hepenissä tuntee ittensä vain ja ainoastaan naurettavaksi! Sitä paitsi ne on niin ikävän tuntuisia päälläkin, että vaikka ukolla halut heräiskin, niin multa ne kyllä lähtee.

Vierailija

Ei mitään koriste-esineitä, taide-esineitä tai ylipäätään mitään esineitä. En tahdo vaatteita, en ainakaan pörrösukkia tai paituleita (örks), en hajuvesiä, en meikkejä, enkä varsinkaan rahaa, kun se on niin perhanan persoonatonta.En oikeastaan kaipaa joululahjoja ollenkaan. Paras yllätys olisi uusi kello tai ranneketju korusarjasta, jota kerään. Rakastan suklaata ja se kyllä kelpaa. Jopa pandan halppisrasiat.

Vierailija

jos ei tiedä tarkalleen mitä haluan, ei kande ostaa mitään. en varmasti suutu jos en saa mitään lahjaksi vaan lapseni saisi sitten siitäkin edestä.

Vierailija

Sama henkilö (eräs sukulaiseni) ostaa minulle joka joulu erilaisen tuikkulyhdyn, kun ei muutakaan keksi. Olisi alkanut vaikka kerätä erivärisiä Marimekon Kivi-tuikkulyhtyjä, niin nyt minulla olisi kaunis kokoelma.Onneksi on tuo lapsi tullut, niin sukulaiset voivat keskittyä lahjomaan häntä ja jättää minut suosiolla väliin. En tarvitse yhtään mitään!

Vierailija

Mulle saa antaa suklaata - laadukasta (belgialainen) kylläkin.En haluaisi saada:

- koriste-esineitä (paitsi jos joku tietää juuri mitä haluan)

- astioita jos ei ole samaa sarjaa jota kerään

- halpisvaatteita tai muita halpistuotteita

- kokoelmalevyjä

- hajuvettä (paitsi jos joku tietää mistä pidän)

- meikkipalettejaYleisesti sanottuna krääsää en halua.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat