Onko vauva-aika " hauskempaa" edes jollakin tavalla kun perheessä jo yksi lapsi tai useampi?

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

paljon hauskempaa kun ei enää tarvitse huolehtia joka asiasta eikä pelästy jos kakka on eri väristä kuin ennen tai vauva aivastaa =) ei jännitä niin paljon niin pystyy nauttimaan itse vauvasta enemmän.

Vierailija

Eli mitäköhän nyt kakkosen kanssa....? Olettaisin kaiken menevän yhtä ihanasti, mutta voihan olla että tällä kertaa kaikki onkin paljon vaikeampaa?

Vierailija

Tietty on siinä omat ilonsakin: isompi opettaa nuoremmalle kaikki hyvät ja huonotkin asiat. Nuorempi kun tahtoo matkia isompaa heti kun suinkin pystyy. Sitten kun vauva alkaa leikkimään, niin lapset touhuavat keskenään ja äiti saa hengähtää enemmän kuin esikoisen aikana.

Vierailija

Mutta tässä oli kai pointtina se, että niille joille ensikertaa vanhemmaksi tulo on ollut raskasta ja stressaavaa halusivat kuulla onko muilla asian kokeneilla ollut toisen kanssa erilaista/nautittavampaa noin ylipätään.

Vierailija

Ainoana " peikkona" vaan mielessä esikoisen vauva-aika, jolloin epävarmuus ja jännitys lapsen " oikeaoppisesta" hoitamisesta ja uusi äitiyden tunne yms. olivat aika jyllääviä tunteita...ap

Vierailija

esikoisen vauva-ajasta vaikka sitä oli hartaasti toivottu ja odotettu. Tottakai nyt on se isompikin siinä hoidettavana, mutta myös minä toivon hartaasti että vauvanhoidon osaisi ottaa eri tavalla....

Vierailija

On paljon tekemistä ja tulee käytyä enemmän kylässä, leikkipuistoissa jne, että esikoisella on tekemistä. Aika menee kyllä hirmu nopeesti täs vaihees.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat