Vierailija

perhistä lukiessa tulee mieleen että jos lapsia on tehty 4-5 vuoden välein ja kaikilla joku todella vaikea sairaus niin miksi aina tehdään vaan uusi vauva lisää? en voi ymmärtää. eikö hälytyskellot jos soi jos toinenkin lapsi vaikeasti sairas?? tuntuu niin kamalalta, niin vastuuttomalta. ei kait tukien toivossa kukaan lapsia tee? mikä on syynä?

Kommentit (12)

aina sairas lapsi. jos tuleva lapsesikin olisi kehitysvammainen (jota emme tietenkään toivo) niin varmaan silloin mietityttäisi että onko tässä jotain säännönmukaisuutta? En todellakaan tiedä tarvitseeko edes tämän perheen jota ap:na mietin miettiä lisääntymisen eettisyyttä, mutta tuntuu vaan niin kurjalta että miten samaan perheeseen niin paljon ongelmia. Silloin tuntuu että uusilla lapsilla paikkailaan sitä tilannetta!

vuoden välein, tokko imetettykään kun jo uutta taas haluttu. ja ylläri ylläri moni vauvoista vaikeasti keskosia josita ongelmia jne. jne. ehkä ihminen on niin toiveikas että haluaa tosiaan vielä yrittää, mut eikö jossain vaiheessa pitäisi miettiä niitä lapsiakin :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

uusi tulokas olisi terve....kunnes vanhemmat hakeutuivat yksityiselle puolelle tutkimuksiin jossa paljastui äidin kantavan geeniä joka aiheuttaa lapsille sydänvian.

Minun kristilliseen etiikan tajuuni ei mahdu, että lapsia pitäisi estää tulemasta vaikkapa sillä syyllä, että lapsi saattaa olla sairas. Kaikilla lapsilla on sama arvo, eikä sairaan lapsen elämä ole läheskään aina yhtään huonompaa kuin muidenkaan lasten. Kaikki ovat Jumalan luomia, yhtä arvokkaita ja tärkeitä. Miksi sairaat lapset pitäisi eliminoida tai heidän syntymisensä estää?

Minä en todellakaan tarkoita viestilläni, että haluaisin PAIKATA??? Haluan kokea niin sanonut normaalit asiat ja myöskin haluan lisää lapsia ihan vain senkin takia koska lapset ovat ihania ja rakastan heitä. Minun pojat ovat todella onnellisia kolmevuotiaita. Oppivat juuri kävelemään ja nyt odotetaan tärppiä!ps. rahaa meillä on eikä edes mitään tukia saada.

Joidenkin pariskuntien geeniperimällä ei vain saa terveitä

lapsia aikaiseksi, vaan syntyvät lapset ovat aina enemmän

tai vähemmän vajavaisia. Meillä on täällä Suomessa sen

verran pieni populaatio, että mm. tiettyjä periytyviä sairauksia

esiintyy paljon.

jossa pariskunta, joiden lapsilla on sydänvikaa kertoi elämästään. Tiivistettynä juttu oli kai suuurin piirtein niin, että heiltä oli kuollut 0-2 vuoden ikäisiä lapsia ainakin 4 ellei 5 synnynnäiseen sydänvikaan. Kuullosti silloin kauhealta kun he kertoi ohjelmassa aina, että " no, Heikki eli sitten syksyyn asti ja odotin jo Anttia ja Antti kuoli sitten jo ennen kuin tultiin kotiin sairaalasta jne"

haluan lisää lapsia, jotta saisin kokea miltä tuntuu normaali raskaus, synnytys, imetys, saada lapsi mahan päälle synnytyksen jälkeen ja nähdä miten lapsi kehittyy normaalisti normaalikäyrien mukaan.

Eiköhän ne sairauksien syyt tutkita. Jos vammat tai sairaudet johtuvat perinnöllisistä syistä, niin kaipa vanhemmille aika nopeasti valkenee, ettei kannata hankkia lisää lapsia, jos sairaan lapsen saamisen mahdollisuus on huomattavan suuri.Mutta samaan perheeseen voi osua useampi sairas/vammainen lapsi ihan vaan sattumalta.AP:lla on varmasti mielessä joku tietty tuttu perhe - oletko kysynyt, mistä vammat/sairaudet johtuvat?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat