Seuraa 


Meille tuli yllättävä käänne. Inssihoidot päädyttiin lopettamaan ja eihän me keretty kuin 3 kertaa sitä saamaan, josta eka meni sivu suun. Viimeisestä tuli plussa, joka meni kesken.Nyt suositellaan IVFää, vaikka puhe oli, että inssejä koko syksy ja sitten vasta IVF. Ja toinen huippu ole se, että IVF vasta ensi vuoden alusta, nyt olisi siis hoitotauko!Kerrottiin, ettemme suostu, vaan siinä tapauksessa ivf tahdotaan aloittaa tänä vuonna.Että tämmöstä.Tsemppiä kaikille tutuille!!!Kurnau

Kommentit (2)

Meillä kaksi inssiä takana, eikä enempää edes tehdä vaan nyt siirryttiin suunnittelemaan ivf:ää. Me ollaan hoidossa yksityisellä, joten eka IVF-yritys tulee olemaan marras-joulukuun vaihteessa. mekin olemme selittämättömiä, kummastakaan ei ole löytynyt mitään vikaa, ja lääkäri onkin ymmyrkäisenä. Siksi nyt sitten ivf, ei kannata enää inssejä jatkaa. Miehen simpat aavistuksen hitaita, mutta lääkärin mukaan noillakin simpoilla olisi pitänyt onnistua, mutta kun ei. Nyt sitten on iso nippu reseptejä odottamassa, ivf-hoitaja jo varoittelikin että älä sitten pyörry lääkelaskusta...Mutta mitäpä sitä ei maksaisi, jos edes pieni toivo on olemassa omasta vauvasta. Nyt vaan odotellaan ajan kulumista sinne marraskuun loppupuolelle.

Terkuin; kovin flunssainen tiitiäinen

jos saa kysyä?mä taas toivoisin, että pääsisimme mahd. pian eteenpäin hoidoissa. Nyt 2 inssin piinistely menossa. Meiltä ei syytä lapsettomuuteen ole löytynyt ja jotenkin ei ole uskoa, että inseminaatiio olisi " ratkaisu" ongelmaan. Olen lukenut että meillä selittämättömillä sitten koeputki hommeleissa on sitten se " syy" selvinnyt taikka tärpännyt :-)Me hoidossa julkisella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat