Vierailija

Kommentit (6)

Suolaa ja pippuria maun mukaan.Jos sinne sotket porkkanoita tai oravia se on vissiin juhlapaisti tai joku semmoinen,ei ainakaan karjalanpaisti,mummo kääntyilee haudassaan moisista porkkana ideoista.TERV. pohjois-karjan poika.

lihat kylmällä vedellä ja laitat pataan tms. Voi myös ruskistaa ennen pataan laittoa. Lisäksi laita sekaan isoja paloja porkkanoita ja sipulia, pari laakerinlehteä, kokonaisia mustapippureita, suolaa ja vettä. Lisää vettä paiston aikana. Kypsennä pitkään, että lihat muhivat hyvin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

(on ihan oikeesti tosi hyvä mauste tälle ruoalle, sanoo yks joka muuten inhoo olutta!!!)

Ja tosiaan piiiitkä aika uunissa joku neljä tuntia pienellä lämmöllä niin saat tosi murean lihan :))

10 kokonaista maustepippuria,tomaattisosetta(pyrettä) pieni purkki,3dl vettä, purkki kermaa,ja desi viimeistelyyn persiljaa.Ladot uunivuokaan lihat ja kasvikset kerroksittain,lisäät veden. Paista n TUNTI 200 astetta ja lisäät sitten KERMAN ja paistat vielä n. tunnin 150 astetta.Hyvää tulee, tarjoa vaikka muusin kera.

Osta ensin vähintään kuusi pulloa keskiolutta asennusjuomaksi.Sitten kilo naudan ja sianlihaa tasapuolisesti kumpaakin.Ei pidä unohtaa läskiä eli silavaa, kämmenellinen on hyvä.Ruskista lihat paistinpannulla tai uunissa,uuni 250 astetta,lihat vuokaan ,vähän vettä,15 minuuttia,sitten uuni 150 astetta,vettä niin paljon että lihat peittyy,noin 5 tuntia ,ai kun hyvä.Karjalanpiirakoita pitäis olls myös,haluatko ohjeen?Kilosta saa muutaman annoksen ,ehkä 6.Siis paistista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat