Seuraa 

Uus yritys perjantaivisaksi, vaikka viikonloppuvisahan tästä varmaan tulee, ellei joku ekalla arvaa (hehe!).. ;DTosiaan, ILE-visan ratkaisi stella, ehkäpä samalla jonkinasteisen nimivisojen ennätyksen tehden, kun heti ensimmäisellä arvauksellaan (koko visan ensimmäisellä) etsityn nimen kekkasi. Onnea vielä siitä!Tämä visa jatkaa siitä, mihin eka tyssäsi. Haetaan siis nimeä, joka Silencen tapaan päättyy joko -NCE tai -NSE.Nämä nimet tuntuisivat olevan harvassa, mutta toivottavasti monta uutta nimituttavuutta saadaan visan edetessä.Rattoisaa iltaa arvaillen!Gilps. Laitatahan vain yhden arvauksen/viesti ja myös rek.luvut mukaan. ;)

Kommentit (87)

on muillakin visaajilla kiirusta viikonloppuna? -Ei se mitään. ;)Itsekin tulin tänne etukäteen kertomaan (ja anteeksipyytelemään) sitä, etten nyt ennätä koneelle ennenkuin aikaisintaan huomisiltana - koirakiireitä. Arvata toki saa, mutta ratkaiseva vinks tulee silloin vasta (ellei joku ole sitä ennen jo keksinyt)..Mukavaa iltaa ja huomista sunnuntaita!:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vei voiton kekkaamalla Flaurencen. Onnea! :)

Palkinnoksi perennalle matka Florence Nightingale Museumiin, Lontooseen:

http://www.florence-nightingale.co.uk/index.htmAivan loistolöytöjä muutenkin, vallankin visan loppumetreillä!Simin Innocence -aah! :)

stellan Flowrence -mahtava! :)Ja moni muu arvaus tässä verraten hankalasti löydettävien nimien

sarjassa ansaitsevat palkinnon myös. Kaikille osallistujille

vaivojen palkaksi hetki hiljentymistä ja kirjallista sielun ruokaa

-John Keatsin Oodi satakielelle:

http://www.leevilehto.net/default.asp?a=4&b=1&c=4&d=&e=Kiitos. :)-G-

Olin tänään niin jo simmulin visan lumoissa, että unohdin kokonaan kurkata tänne.

Voi KIITOS , olipa mukava yllätys.

Juu aika monia vaihtoehtoja tuli kyllä näpyteltyä. Stellakin oli löytänyt samointein myös oikean, meillä on aina tätä sekunttitaistoskabaa ;o) onnea muillekin, oli mukavan haasteellinen visa.Kukakohan nykii simmiksen potit ?:: perence

Likellä on pyörinyt. Voisipa jopa sanoa, että oikea nimi on löytynyt, nyt vain sen kirjoitusasua tulisi rukata ranskalaisempaan muotoon (en viittaa aksentteihin).Kaupunkikierrokselta pari uutta takkia ja pottaa mukaansa poiminut, siksi tyytyväisenä myhäilevä Gilence ;)

" Laitatathan" ... -Ei tarvitse laitattaa, saa ihan itse laittaa. ;)Siiirryn koiranilmaan koiria ulkoiluttamaan ja sitten jo Idols odottaakin katsojaansa. Palailen palstalle huomenissa. *vilkuttaa*

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat