Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


Me emme pidä taukoa ja onhan siihen vielä toki muutama kuukausi aikaa, mutta kiinnostaisi tietää, että haittaako vauvan mahdollinen loppuvuodesta syntyminen muita?

Kommentit (8)

Itse olen syntynyt joulukuun loppupuolella ja ikinä ei oo haitannu!!Hyvä kuu syntyä,äidille ja isälle oikea joulun lahja.Kantsii just tähdätä siihen,itsellänikin joulunlapsi. :)

mitenkähän koulussa pärjää, kun on nuorin. Järkeä en epäillyt, mutta ehkä vaikutti hieman muutoin pieneltä, mutta huoli oli täysin turha!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että ekaluokalla loppuvuodesta syntyneet kyllä keskimäärin ovat vähemmän valmiita kouluun kuin alkuvuodesta syntyneet.Se oli itselleni yhdentekevää, ja lapsemme syntyi 16.12. Toisen kanssa olisin pitänyt taukoa, koska joulua on mukava viettää muualla kuin sairaalassa.

Mulla molempien lasten lasketut ajat joulukuussa; ei todellakaan tullut edes mieleen että jotain taukoa olisi joulun takia tarvinnut pitää.

La tuli ja meni ja jännäsin, syntyykö jouluaattona. No, vauva vietti ensimmäisen jouluaattonsa muutaman päivän ikäisenä.Ainut haitta oli kovat pakkaset, joten ulkoilut ensimmäisen kuukauden aikana olivat vähissä.eli la oli tammikuun lopulla, ja poika pötkähtikin maailmaan joulukuun puolivälissä....

Että onnea vaan kaikille jotka tiettyyn ajankohtaan tähtää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat