Vierailija

Luin yhdestä ilmaisjakelulehdestä, ett täällä Hgin seudulla joku naisten muslimijärjestö on huolissaan siitä, että päiväkodeissa on koko joulukuu jouluhössötystä, se kun ei heidän uskontoonsa sovi lainkaan. Musta on väärin, et pienen ryhmän takia muiden lasten joulujubinat pitäs jättää veke tai reilusti vähentää. Ei tajua ei sit millään!!

Sivut

Kommentit (21)

ja ihminen joka tuossa kirjoitti tuo aiheen,niin on itsekkin varmaan entinen kristitty ja nyt kun on sitten muslimi niin vaatii ihan järjettömiä asioita!!kaupunkihan on supistamas lasten päivähoitoasioissa eli ei kaupungilla ole varaa laittaa mitä muslimeille omia päivähoitopaikkoja!!

kuinka he voivat sitten liikkua joulun aikaa kauppakeskuksissa kun siellä raikaa joululaulut ja joulupukki voi vaikka kävellä vastaan!!joten painukaa omaan maahan jos ette sopaudu tänne!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaupat aloittavat jo pari kuukautta ennen ja koulut ja tarhat vähintään kuukautta ennen joulua.Pitäis vaan rauhoittaa maksikissaan se viimeinen viikko ennen joulua joulujutuille.Tää kaupallisuus ja muukin hapatus ärsyttää. Varsinkin kun sitä väitetään kristilliseksi.

Muslimeilla ei ole mitaan syyta olla antamatta lasten juhlia Joulua sellaisena kuin sita Suomessa on juhlittu ennen kristinuskon tanne tuloa. Joulu on keskitalven valon juhla ja siihen liittyy pukki ja kuusi ja lahjoja, ja silla ei ole alunperin yhtaan mitaan tekemista Jeesuksen kanssa. Jos asian esittaa nain, niinkuin se mielestani julistamattomassa paivakodissa pitaisi esittaa, ei sen vastustamiseen ole sen kummepia perusteita kuin Juhannuksen vieton vastustamiseenkaan.

On aivan käsittämätöntä että pienen vähemmistön takia jouduttaisiin suomalaiseen kulttuuriin kuuluvista asioista luopumaan. Jos muslimiperheet eivät halua joulu ym. juhlia viettää, voisivat he varmasti viettää kyseiset juhlat omalla porukallaan parhaaksi katsomallaan tavalla.

Joulu on meille suomalaisille juhla, aina ollut ja aina tulee olemaan. sitä EI saa kieltää pieniltä lapsilta jonkun tietyn kansakunnan takia.Sitten vain olet poissa tarhasta, jos asia ahdistaa liikaa. Piste.

joulujutut alkaa n vko ennen joulua jolloin suurin osa muslimilapsista on pois tai järkätään muuta ohjelmaa heille esim koristelujentekoaikana tekevät jotain muuta.

valehdellaan joulupukista mitä ei ole olemas!he eivät saa askarrella mitään tonttuja ja eikä piirtää mitään eläviä olentoja HUH HUH!!kun näitä somaleita on niin paljon työttömänä niin hehän voisvat perustaa oman päiväkodin ja hoitaisivat siellä lapsiaan omien tapojensa mukaan ja antaisvat meidän lapsien nauttia joulusta !!

mieheni pyöritteli päätään miten hullua tämä on. Hänen kotimaassaan nousisi hirveä haloo jos joku vaatisi tällaisia asioita.Jokainen noudattakoon omia uskonnon tapojaan neljän seinän sisällä, mutta nämä tietyn ryhmän hyysääminen vain vaikeuttaa yhteiskuntaan integroitumista ja lisää ongelmia valtaväestön ja siirtolaisten välilllä.kaikilla muslimeilla ei ole tuollaisia säännöksiä, että ei saa piirtää ihmisiä tai kertoa tonttujuttuja. Ottakaa selvää, ennenkuin leimaatte kaikki muslimit samaan kaavaan ;)

Suomalaiset pelkäävät loukkaavansa muslimeja mikäli pidämme kiinni omista juuristamme ja kulttuuristamme. Ei ole viistasta olla liian kiltti! Eräs siirtolaisten (siis muslimitaustaisten ) kanssa toimiva henkilö kertoikin että muslimit arvostavat suomalaisten oman uskon harjoittamista, mutta ihmettelevät kuinka moni suomalainen uskostaan viis veisaa.

Asiat sujui helposti, muslimilapset askartelivat jotain muuta kuin enkeleitä ym. tai jos äiti oli pienempien kanssa kotona niin usein hän otti isommankin kotiin koko joulukuuksi jne. Ratkaisut on löytyneet aina hyvin helposti!

Pakko vielä mainita että saapuipa joulukirkkoon kerran muslimilapsi isänsä kanssaan! Uteliaisuuttaan isä halusi tietää mitä joulukirkossa tapahtuu.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat