Joulujutut päiväkodissa ja muslimit..

Vierailija

Luin yhdestä ilmaisjakelulehdestä, ett täällä Hgin seudulla joku naisten muslimijärjestö on huolissaan siitä, että päiväkodeissa on koko joulukuu jouluhössötystä, se kun ei heidän uskontoonsa sovi lainkaan. Musta on väärin, et pienen ryhmän takia muiden lasten joulujubinat pitäs jättää veke tai reilusti vähentää. Ei tajua ei sit millään!!

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

ja ihminen joka tuossa kirjoitti tuo aiheen,niin on itsekkin varmaan entinen kristitty ja nyt kun on sitten muslimi niin vaatii ihan järjettömiä asioita!!kaupunkihan on supistamas lasten päivähoitoasioissa eli ei kaupungilla ole varaa laittaa mitä muslimeille omia päivähoitopaikkoja!!

kuinka he voivat sitten liikkua joulun aikaa kauppakeskuksissa kun siellä raikaa joululaulut ja joulupukki voi vaikka kävellä vastaan!!joten painukaa omaan maahan jos ette sopaudu tänne!!

Vierailija

Tonttuja ei saa olla, koska niillä on sielu, joulupukkia EI ole olemassa, koska ainoa, oikea Jumala on ALLAH...yms. sekavaa " sontaa" .

Vierailija

Kaupat aloittavat jo pari kuukautta ennen ja koulut ja tarhat vähintään kuukautta ennen joulua.Pitäis vaan rauhoittaa maksikissaan se viimeinen viikko ennen joulua joulujutuille.Tää kaupallisuus ja muukin hapatus ärsyttää. Varsinkin kun sitä väitetään kristilliseksi.

Vierailija

Muslimeilla ei ole mitaan syyta olla antamatta lasten juhlia Joulua sellaisena kuin sita Suomessa on juhlittu ennen kristinuskon tanne tuloa. Joulu on keskitalven valon juhla ja siihen liittyy pukki ja kuusi ja lahjoja, ja silla ei ole alunperin yhtaan mitaan tekemista Jeesuksen kanssa. Jos asian esittaa nain, niinkuin se mielestani julistamattomassa paivakodissa pitaisi esittaa, ei sen vastustamiseen ole sen kummepia perusteita kuin Juhannuksen vieton vastustamiseenkaan.

Vierailija

On aivan käsittämätöntä että pienen vähemmistön takia jouduttaisiin suomalaiseen kulttuuriin kuuluvista asioista luopumaan. Jos muslimiperheet eivät halua joulu ym. juhlia viettää, voisivat he varmasti viettää kyseiset juhlat omalla porukallaan parhaaksi katsomallaan tavalla.

Vierailija

Joulu on meille suomalaisille juhla, aina ollut ja aina tulee olemaan. sitä EI saa kieltää pieniltä lapsilta jonkun tietyn kansakunnan takia.Sitten vain olet poissa tarhasta, jos asia ahdistaa liikaa. Piste.

Vierailija

joulujutut alkaa n vko ennen joulua jolloin suurin osa muslimilapsista on pois tai järkätään muuta ohjelmaa heille esim koristelujentekoaikana tekevät jotain muuta.

Vierailija

valehdellaan joulupukista mitä ei ole olemas!he eivät saa askarrella mitään tonttuja ja eikä piirtää mitään eläviä olentoja HUH HUH!!kun näitä somaleita on niin paljon työttömänä niin hehän voisvat perustaa oman päiväkodin ja hoitaisivat siellä lapsiaan omien tapojensa mukaan ja antaisvat meidän lapsien nauttia joulusta !!

Vierailija

mieheni pyöritteli päätään miten hullua tämä on. Hänen kotimaassaan nousisi hirveä haloo jos joku vaatisi tällaisia asioita.Jokainen noudattakoon omia uskonnon tapojaan neljän seinän sisällä, mutta nämä tietyn ryhmän hyysääminen vain vaikeuttaa yhteiskuntaan integroitumista ja lisää ongelmia valtaväestön ja siirtolaisten välilllä.Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat