Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tyttäreni on hankala tapaus. Kotona ei niinkään mutta heti kun on muita lapsia. Silloin hän on hyvin itsekeskeinen, puhuu muiden päälle, raivostuu, jos ei saa tahtoaan perille, karjuu, huutaa ja raapii. Pureekin. Ja huono kasvatus ei ole syynä vaan lapsella on mielenterveyden ongelmia.Äitini sanoi kerran lapseni ollessa 5-vuotias että seinään se pitäisi paiskata ja tehdä uusi.Kommentit (11)

suosittelen pikaista jälkiaborttia minkä tuo seinään heittäminen ajaa varsin mainiosti. Kannattaa varmistaa jälkiabortin toimivuus pitämällä lasta kiinni jaloista ja hakkaamalla sitä toistuvasti seinään niin kauan että varmasti hiljenee.Ja eiku uuden tekoon!

Lapsille ei tehdä skitsofrenia diagnoosia ja on äärimmäisen harvinaista, tää lapsi ylipäätään sairastuisi skitsofreniaan.Ja autismi ei ole mielenterveyden ongelma.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minun lapsellani ei ole niitä vaan eräs muu sairaus, joka ei johdu kotioloista. Nimesin nuo kaksi vain siksi että uskoisin sinun ymmärtävän etteivät nuokaan johdu kotikasvatuksesta.

Niin potkisin sen molemmat reisiluut murskaksi, saisi ryömiä käsillään eteenpäin kommenttejaan jatkaen. Sisäinen verenvuoto voisi olla aika massiivista. Toteaisin sille, että on liian läski seinään paiskattavaksi.Lapsiin ei kajota ikinä, ei fyysisesti, ei henkisesti, ei verbaalisesti eikä seksuaalisesti.Ei edes huumorimielessä.

Ei tartte olla mielenterveysongelmia, että on luonteeltaan dominoiva. Eikä mummien sanomisiin tartte takertua, ne haluaa vain juoda kahvit ja ottaa pari valokuvaa. Sinun lapsi se on ja pidä sen puolta!terkuin kolmen äitiVierailija:

Lainaus:


Tyttäreni on hankala tapaus. Kotona ei niinkään mutta heti kun on muita lapsia. Silloin hän on hyvin itsekeskeinen, puhuu muiden päälle, raivostuu, jos ei saa tahtoaan perille, karjuu, huutaa ja raapii. Pureekin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat