Seuraa 

Hei, ostin tänään neidillemme kyseisen rintarepun ja vasta äsken tulimme tastaamasta.. Vauvamme on nyt 3½kk ja kevyen toppahaalarin puettuani ei tyttö meinannut sopia reppuun!! Vauva oli kolmen kuukauden punnituksessa 6730g ja kasvanut syntymäpainoonsa nähden ihan normaalisti. En oikein nyt ymmärrä, kun myyjäkin sanoi, että vielä 10kk ikäistäkin voi kyseisellä repulla kantaa.. Taisi mennä rahat hukkaan, kun ajattelin nyt pääseväni sauvojenkin kanssa liikkeelle syksyn tullessa. Ei tyttö valittanut oloansa kuin reppuun laitettaessani, tyytyi ihan kyytiin ja jopa nukahti ja nyt jatkaa unia sängyssään.

Onko muilla kokemusta vastaavasta? Oikeasti... koukut ei meinaneet mahtua kiinni ja päätuki vielä vähemmän!!melkein suuttuneena -peppiina ja tytsi

Kommentit (9)

pienen syntymää. paljon oli käytössä tuossa 1-3kk vaiheilla, ennen kuin hankimme kantoliinan. sen jälkeen lähinnä silloin kun ei liinaa ole jaksanut sitoa tms tilanteissa.Mitä hartioiden painamiseen tulee, niin uskon että se on enemmän tuon perusmallin ongelmia. Tottakai olkaimet jossain vaiheessa alkavat " hiertää" , niin kuin missä tahansa repussa. Mutta tuossa activemallissa paino jakautuu kyllä tasaisesti selälle eli itse en ole tuota ongelmaa kokenut. Meillä vaan käyttö väheni, kun liina oli yksinkertaisesti niin paljon paremman tuntuinen meille molemmille. Ja jonkin aikaa liinailtua, huomasi miten vauvan jalat jäävät repussa roikkumaan... Vauva itse ei valittanut, mutta mammalla alkoi tehdä pahaa =(Mutta mitä tuohon ahtauteen tulee... Taitaa se kymmenen kiloa, tai mitä nyt ikänä mainostavatkin tarkoittaa hyvin kevyissä vaatteissa. Nyt reilu 7kg mahtuu vielä hyvin reppuun tuollaisessa fleese-tyylisessä asussa. Meillä on reppuun sellainen lämpöpussi, minkä voi laittaa päälle viileämmällä ilmalla ulos lähdettäessä. Pitää tuulta ja sadettakin ja näin ollen saa vauvan kevyemmissä vaatteissa mahtumaan reppuun pidempään.Mutta, mutta. Vaikkei minulla muuten nyt niin negatiivista sanottavaa tuosta repusta ole, tänä päivänä en sitä enää ostaisi vaan aloittaisin suoraan kantoliinasta. On kuitenkin vauvalle niiiin paljon parempi asento sekä miellyttävämpi ja kevyempi kantajalle. Ja käyttöikä paljon pidempi, mukautuu aina vauvan koon mukaan, ei jää löysäksi tai kiristä.

koska vaikutti ahtaalta (mahtui kyllä) ja painoi hartioita tosi paljon. Aina ne kilorajat ei kerro kaikkea. BB rintareppu on kyllä kätevä - etenkin 1kk-4kk.

Vaihdettiin kantoreppuun, joka on kyllä ihana, paino lonkilla. Jos kiinnostaa, googleta kantoreppu. Tulee eri malleja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nuo rintareput eivät kyllä ole oikein hyviä vauvan kantamiseen, olettekos huomanneet että miten vauvat kirjaimellisesti ROIKKUVAT haaroväleistään niissä! Ei hyvä! :( Kannattaa hankkia joka kantoliina tai sitten kantoreppu, jossa vauva istuu sammakkoasennossa. Meillä on käytössä kantoliina ja Ergo-reppu. Ergo oli loisto ostos, sillä voi kantaa ihan tuntikaupalla ja menee vielä parivuotiaalle lapsellekin (sillä voi kantaa edessä, lonkalla ja selässä)! Niin ja mahtuu vauva toppavaatteissakin!

...mutta kun vaatteita vaan vähän lyttää, niin kyllä koukut kiinni saa. Paksut toppahaalarit ovat kyllä varmaan aika tukuset, meillä on kantorepussa ollut ihan vaan fleecepuku tms. Sinunhan ei tarvitse pukea vauvaa hirveän paksuihin vaatteisiin, jos laitat kantorepun oman tappisi sisäpuolelle, niin että vaavi vaan kurkistaa oman takkisi yläosasta ulos.Tarvitseekohan vauvasi vielä päätukea, vai voisiko olla jo kasvot eteenpäin? Sanovat, että kun jaksaa niskaa kannatella, saa olla jo kasvot eteenpäin, jolloin se päätukikappale taitetaan ihan vaan koristeeksi siihen kainaloiden alle.

oli lähes 10 kiloa ja mahtui rintareppuun todella hyvin. Rintarepussahan on säätömahdollisuus monessa eri kohdassa. Oletko muistanut käyttää niitä? Muuta selitystä en kyllä keksi... Vauvan pitäisi kyllä mahtua siihen mukavasti. Tosin olen käyttänyt rintareppua vain niin, että lapsi on ollut kasvot eteenpäin, koska hän oli jo sen verran iso, kun aloitimme rintarepun käytön.

Vauva kyllä tykkäsi siinä repussa olla siinä 3kk ikäisenä, mutta repulla oli paha kantaa, hartiat kipeytyivät. Vauva roikkui haaroistaan eikä vauva saanut selälleen tukea (naama menosuuntaan). Vauvaa oli kuljetettava nenä menosuuntaan, koska ei siinä muuten viihtynyt.Ostimme patapum-kantorepun ja se on ollut tosi hyvä!!! Suosittelen.

Toiset tuossa valittelivat, että BabyBjörnissa rasittuu hartiat. Niin varmaan siinä original -versiossa tekeekin, mutta alkuperäinen kyselijä käyttikin Activea. Se on huomattavasti tukevampi rakenteiltaan ja kannettavan paino jakaantuu tasaisesti koko selälle. Ja ainakaan meidän poju ei ole moittinut reppua: innostuu vallan vietävästi heti kun näkee, että reppua laitetaan päälle.

hei,tarkistathan ensin, että pituussäätö on oikeassa kohdassa. kun puet reppua ja vauvaa, niin nosta vauvan takamusta toisella kädellä, kun napsautat sivusolkia kiinni. tämä auttaa pukemisessa.on TODELLA hyvä reppu. poikamme on kohta 9kk (ja vajaat 9 kiloa), mutta edelleen käytämme silloin tällöin etenkin ulkoillessa.älä siis vielä luovuta! ;-)

..täytyy kokeilla laittaa vaavi oman takin sisään ja lähteä ulos hieman tyynemmällä säällä... Nyt tuuli vaan niin paljon, että päätin laittaa enemmän päälle. Kasvot menosuuntaan päin en uskaltavut vielä laittaa, mutta taitaa sekin olla jo sallittua. Päätuen lenkit on kyllä niin TOSI ahtaat, että oikein pahaa tekee kiristää pikkunen niin tiukalle puristuksiin.

Täytyypä taas huomenna lähteä liikkeelle paremmalla onnella.. Kiitokset neuvoistasi =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat