AIna ilmoitetaan, kun syntyy tyttö, että syntyi pieni tyttö, mutta

Vierailija

jos tytö onkin yli 4kg, niin mitä sitten ilmoittaa? Syntyi iso tyttö??

Kommentit (10)

vaan siihen että vauva on pieni eli VASTAsyntynyt:) Ei kait vastasyntynyt voi olla iso, jos on kerran vastasyntynyt, vai?Iso lapsi on mielestäni jo sitten n. 3-vuotiaasta ylöspäin eikä silloinkaan vielä heti kovinkaan iso kummiskaan;)

En siis kutsunut pieneksi tai isoksi, mainitsin koon ihan kiloina. Tuskin olisin ottanut kokoon kantaa vaikka olisi ollut keskimääräisen kokoinenkin. Tarkkaa sanamuotoa en muista, mutta suurin piirtein että"Meille syntyi syntyi xx.x.xx klo xx.xx ihana Maija-vauva. Strategiset mitat olivat sitä-ja-sitä. Koko perhe voi hyvin."

"Iso lapsi on mielestäni jo sitten n. 3-vuotiaasta ylöspäin eikä silloinkaan vielä heti kovinkaan iso kummiskaan;)"Meidän juuri kolme vuotta täyttäneemme on ainakin juuri iso muttei kumminkaan kovin iso : )

Ainakin suhteessa vanhempiinsa. Kyllä se vastasyntynyt pieni on kun sen syliinsä saa, ei siinä ole toista kiloa pienempää vauvaa vertailukohteena.

mutta tuli mieleeni...Saimme aikoinaan keskostytön, joka painoi n. 1,6 kg syntyessään. Tytön olleessa n. puolivuotias painoa oli ehkä 5-6 kg ja neiti oli tosi siro. Puimme hänet myös yleensä varsin tyttömäisesti vaaleanpunaiseen jne.Kerran sitten olimme puolivuotiaan prinsessamme kanssa liikenteessä ja eräs tuttu mies tuli meitä vastaan. Tyttö oli mulla sylissä joten mies kyllä näki neidin ihan hyvin. Mies siihen sitten tokaisi siroa tyttöhepeniin puettua likkaa katsoessaan: "Tällaisen pojanjässikän olette sitten saaneet."Sattuuhan niitä erehdyksiä, mutta tuo on vaan jotenkin jäänyt elävästi mieleen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat